Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

iteletido...iteletido
szevasztok!
Vazeg ma már nem mehetek mert vot sör vot wisky
Igaz hogy aludtam de a jogsim igy is ugrana

És ugye akarunk együt mocizni
Agyisten nagyapo!
Szolok!
Félora mulva az üzlet elött!
Húúú bocsi de ugy gondoltam ma pihizek
De ha szoltál volna felmentem volna és főztem volna neked kávét .
Nekedis Pep!
Voltam ma feléd(kávézni),és nem voltál nyitva!Levonom a béredböl!
Jóó estét
Egyébként én tavaly döntöttem tükörig az örkényringen.15-év után megint!Dehát ez van!
Akkor indulhatunk!
hoooooooooooooogyne ...ilyen szélben végre akkorát döntenék, amekkorát életemben sem...
Amugy mivan?Mindenki motorozik?
Honnan tudod hogy nemigy csinálom?
Na jo a Riga az tényleg tulzás,de a négy Japán modern rizskályha bármelyike szobajöhet,ha királykék!
Mért baj ez?
Nemááá Milka! Ez kb. olyan mintha szín alapján választanál sex partnert...ha szőke akkó jöhet...mindegy hogy fiú vagy lány...
Lehet hogy köpködték,de nemértenek hozzá!Vagy én nem értek hozzá!Végülis mindegy.A lényeg valaki nemért valamihez!
Egyébként mintmár irtam párszor,én szin alapján veszek motort!Ha királykék,tölem lehet riga is!
Nem tudom, de az USA-ból elég drága lenne behozni. Nekem is tetszik a színe, tavaly a pesti motorkiállításon meg mindenki köpködte az ugyanilyen színű mocit, igaz az arany felni ezt is nagyon feldobja.
Eu igazán szép kék!Nem elado?
a 200 lóerő feletti literteljesítmény átka egy 125ccmes motorban... +szar karburálás :(
Bátorság 5pont!
Köszönöm!

Ezt a V8-as busa blokkot is érdemes megnézni: http://www.dpcars.net/atom/ind...
már nincs nálam a moci decembertöl...
jövöhéten viszi el a roncsos a hollósmüvektöl úgyhogy hivjátok a faxit hogy mi kell nektek stopizzátok le a cuccokat
karsai csaba
06209453249
kyra71@t-online.hu
én ma irnék a heyletekbe mailt,neki...

a plekó ez van nics semmi más dupla bubiban,ha fivernek tetszik megveszi....
szerintem meg tök jó,nem az a felpöccintett végü ,a puig meg csinál pont ugyan ilyent azt sem anygon fikázza senki..
Az a szám a Zoo száma szerintem.