Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gáborom!
Azért egy kis olaj után csepegtetéshez,már csak nem kell egy szerelöbrigád!Meglesi,oszt ha kevés tölt bele!
700 km-nél húztam a láncon mert szerintem laza volt!
Azt nemtudom,de jolhamngzik nem!A politikusainkse tudják mit,miért mondanak,mégis milyen jol elvannak!Követem a példájukat,oszt majd meglátjuk!
Mi a köze a sulynak az olaj menyiséghez
telleg five....te mikor allitottal, vagy allitattal utanna?
nekem guutos minden szint.... a lancon kell majd allitani, mar nyulik...
Max 30-40 kg
Ja tényleg kérjél segítséget és nézd meg a nívót, mert az enyém is minimumon volt!
Na jo,de Gábor mennyivel nehezebb!
Hímek híme
Megnézted a madárban mennyi olaj van
Látod Gábornak is kevés volt
mondjuk egy 30-kilcsit igy is mentem de csak varosban
Helyes!Most viszont okos ember vagy!Látod tudok én ijetis irni(bár rohadt nehéz leirni).
No azért!
Jo neked!Itt reggel csak az esö viritott!De nem kicsit!
kocce es igerem nem tegezem a gepet...
Persze Barátom....
Mert? Amugy itt delelott viritott a nap..faxa vooot az ido...de a szel...
Az igyis van!De szerettek,és ez a lényeg!Hogy mért az már nemszámitt!
Én mindigis állitottam magamrol,hogy infantilis vagyok!Bár ez nem egyenlö a gyengeelméjüséggel,de talán abbol fakad!
Mert Téged talán azért Milka?
Alpha!
Gratula a Sólyomhoz!Cépp!
Vigyi magatokra!
Hát tégedse az eszedért szeretünk!
Nálunk most kezdettel igazán beindulni a szél!Ami mozdithato volt(meg ami nem)azt elvitte!De már nemis bajlodok az összeszedegettéssel!Majd holnapra ami megmarad,az megmarad!
Én inkább amiatt aggodom,hogy 02.00-kor indulok Pécsre,és mennyit fog zabállni MAN.Meg nehogy fülkénkolincsin valami faág odáig!
Persze hogy akarunk!De ahoz nem feltétel a jogsi!Egyébként,mint jo teheresnek,nekem többis van.Majd adok egyet kölcsön!
huu bazzeg...kimentem meg delelott az orszagutra mondom menek mar egy kicsit...45 es 60 fok kozott doltottem...olyan oldalszel volt.....en erre stop, vissza haza, motor letamaszt...
Szeva híím