Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus! MA felakartuk rakni az Ámérrikábú rendelt alsó farokidomot...mit gondoltok miivót? Nem passzol bazeg! Hát komolyan mondom....
thebear
tegnap 21:07
NNNa. Kicsit felbosszantottam magam. Nagyon.
Eladtam a gumikat, a BT14-et. Rábeszélt a srác, hogy attól fél, ki vannak a gumik vállasodva, ha vállas visszaküldheti? Belementem, 20-ért kapta, plussz posta.
Erre ma hív, hogy kevés neki a minta, ő ezt már nem tudja eladni, merthogy ő ezekkel kereskedik. És hogy úgy egyeztünk meg, hogy visszaküldheti, ha nem tetszik. Megöl az ideg, behúzott a csőbe.
De ha engedek az árból elhasználja a saját motorján.

s a tegnapi folytatása:

A hìvàsomat sem fogadod..Gondolom a mocsok gumidat sem vennèd àt.Te vagy az emberisèg legalja!Költsd azt a 22-t gyògyszerre te szarhàzi!Olvastam a fòrumot is.2 gumit vettem a neten ès mindkettövel ràbasztam!Azèrt,m mèg van rajtad kìvül pàr fèreg a vilàgon.Remèlem legközelebb a lànglovagon hallok ròlad!

Ha ilyen korrekt gumisra vágytok:
varázsceruza, alias Lokis Gábor Keszthely.
a farsangot meg egyéb összeröffenést akkor inkább szerdára kell tenni,mert akkor már mindenki fürdött
Bocsi de én nem vagyok lusta vakarni!
Gyere,drótkefével megvakarom ahol viszket
Persze,minden honap elsö keddjén!
Fürödjön aki lusta vakarni!
Pedig azt szokta!
Tudom,Ti férfiak csak keddenként fürdötök
Akkor nem fürdés hanem traccsolás!
Mindig csak a kaja!
Meg a fürdés!
Na itt vagyok csak traccsoltam
Megyek veszek magamhoz egy kist tápanyagot aztán jövökk vissza.
Szevasz Ati!
Köszi!
Gabi! küldtem mailt! Aztán nehogy hülyeségeket írogass a nevemben!
Akkor tanítson élettapasztalattal rendelkező bácsi!
Ezt meg is tenném szívesen de legközelebb Miskolcon vagy Debrecenben lenne állandó munka.
A bejárás meg efféle dolgok miatt nem megoldható.
Mert ha mondjuk egy délutános műszak van akkor 22:00 kor van vége.
Miskolcról meg 21 valamikor indul az uccsó busz debrecen felé.
Szóval ha nincs kocsi ez is ugrott,ha van akkor meg ott vagyok ahol a part szakad mert a benzint ugye nem ingyen adják.
Ezért bánom néha hogy nem pesten lakok
Na meg persze kimaradok a nagy bulikból mint pl:a farsang.
Dolgoztam is egy ideig de már nem foglalkoztatnak diákokat mert nem nyereséges a cég.
Meg az a pénz is amit összegyűjtöttem ki lett dobva az ablakon,de ez már másik történet!
A loszart vagyok én mester,csak öregebb(van élet tapasztalatom).Sajnos.
Ezis egy megoldás!
Én 16-évesen a suli mellett dolgoztam a postán.De azok más idök voltak!Viszont büszke vagyok rá,amim van öneröböl van!Ha nem is sok!
Taníts mester!
Nem olvasi
De nem tehetem sajna mert ő a kenyérkereső
Én pedig tisztelettudó gyermek vagyok.
Meg amúgy is megfuttatna edzésen úgy hogy a tüdőm kiköpöm
Na látod Attila!Igy kell ezt!
És a hatás nemmarad el!