thebear
tegnap 21:07
NNNa. Kicsit felbosszantottam magam. Nagyon.
Eladtam a gumikat, a BT14-et. Rábeszélt a srác, hogy attól fél, ki vannak a gumik vállasodva, ha vállas visszaküldheti? Belementem, 20-ért kapta, plussz posta.
Erre ma hív, hogy kevés neki a minta, ő ezt már nem tudja eladni, merthogy ő ezekkel kereskedik. És hogy úgy egyeztünk meg, hogy visszaküldheti, ha nem tetszik. Megöl az ideg, behúzott a csőbe.
De ha engedek az árból elhasználja a saját motorján.
s a tegnapi folytatása:
A hìvàsomat sem fogadod..Gondolom a mocsok gumidat sem vennèd àt.Te vagy az emberisèg legalja!Költsd azt a 22-t gyògyszerre te szarhàzi!Olvastam a fòrumot is.2 gumit vettem a neten ès mindkettövel ràbasztam!Azèrt,m mèg van rajtad kìvül pàr fèreg a vilàgon.Remèlem legközelebb a lànglovagon hallok ròlad!
Ha ilyen korrekt gumisra vágytok:
varázsceruza, alias Lokis Gábor Keszthely.
Ezt meg is tenném szívesen de legközelebb Miskolcon vagy Debrecenben lenne állandó munka.
A bejárás meg efféle dolgok miatt nem megoldható.
Mert ha mondjuk egy délutános műszak van akkor 22:00 kor van vége.
Miskolcról meg 21 valamikor indul az uccsó busz debrecen felé.
Szóval ha nincs kocsi ez is ugrott,ha van akkor meg ott vagyok ahol a part szakad mert a benzint ugye nem ingyen adják.
Ezért bánom néha hogy nem pesten lakok
Na meg persze kimaradok a nagy bulikból mint pl:a farsang.
Dolgoztam is egy ideig de már nem foglalkoztatnak diákokat mert nem nyereséges a cég.
Meg az a pénz is amit összegyűjtöttem ki lett dobva az ablakon,de ez már másik történet!
Ezis egy megoldás!
Én 16-évesen a suli mellett dolgoztam a postán.De azok más idök voltak!Viszont büszke vagyok rá,amim van öneröböl van!Ha nem is sok!
tegnap 21:07
NNNa. Kicsit felbosszantottam magam. Nagyon.
Eladtam a gumikat, a BT14-et. Rábeszélt a srác, hogy attól fél, ki vannak a gumik vállasodva, ha vállas visszaküldheti? Belementem, 20-ért kapta, plussz posta.
Erre ma hív, hogy kevés neki a minta, ő ezt már nem tudja eladni, merthogy ő ezekkel kereskedik. És hogy úgy egyeztünk meg, hogy visszaküldheti, ha nem tetszik. Megöl az ideg, behúzott a csőbe.
De ha engedek az árból elhasználja a saját motorján.
s a tegnapi folytatása:
A hìvàsomat sem fogadod..Gondolom a mocsok gumidat sem vennèd àt.Te vagy az emberisèg legalja!Költsd azt a 22-t gyògyszerre te szarhàzi!Olvastam a fòrumot is.2 gumit vettem a neten ès mindkettövel ràbasztam!Azèrt,m mèg van rajtad kìvül pàr fèreg a vilàgon.Remèlem legközelebb a lànglovagon hallok ròlad!
Ha ilyen korrekt gumisra vágytok:
varázsceruza, alias Lokis Gábor Keszthely.
Meg a fürdés!
A bejárás meg efféle dolgok miatt nem megoldható.
Mert ha mondjuk egy délutános műszak van akkor 22:00 kor van vége.
Miskolcról meg 21 valamikor indul az uccsó busz debrecen felé.
Szóval ha nincs kocsi ez is ugrott,ha van akkor meg ott vagyok ahol a part szakad mert a benzint ugye nem ingyen adják.
Ezért bánom néha hogy nem pesten lakok
Na meg persze kimaradok a nagy bulikból mint pl:a farsang.
Dolgoztam is egy ideig de már nem foglalkoztatnak diákokat mert nem nyereséges a cég.
Meg az a pénz is amit összegyűjtöttem ki lett dobva az ablakon,de ez már másik történet!
Én 16-évesen a suli mellett dolgoztam a postán.De azok más idök voltak!Viszont büszke vagyok rá,amim van öneröböl van!Ha nem is sok!
De nem tehetem sajna mert ő a kenyérkereső
Én pedig tisztelettudó gyermek vagyok.
Meg amúgy is megfuttatna edzésen úgy hogy a tüdőm kiköpöm
És a hatás nemmarad el!