nem, nem az.... gyalog mentem este az utcán és megcsúsztam... egy kerítés dárdás hegyes díszét kaptam el, és a jobb tenyeremet csuklótól a mutató ujjam közepéig szét tépte.... izom is szakadt stb... nem volt egyszerű baleset.... ez történt szept. 18. - án.... de még műteni kell sajnos a hegesedés miatt.... röviden ennyi.... most lépek... folyt. köv holnap....
Köszönöm... remélem, hogy 29.-én megszabadulok a gipsztől, és nem kapom vissza, mert a régi balesetem miatt gyógyitornára és egyéb kezelésekre kell járnom a heg miatt
Itt az oldalkocsi
Mi történt... 2 ünnep között koriztam és 1 körön belül 3x gázoltak el, úgy hogy akkorát zakóztam, mint ház... azóta jártam kezelésre a szeptemberi balesetem miatt, de a dokim csak most röntgeneztette meg a kezem... szerinte zúzódás, a lelet szerint alapos gyanú van a törésre... doki dokit cáfol, így egy 3. doki begipszelte a kezem... és pont azt, amin a balesetem is volt... baleset baleset hátán....
tényleg itt hagy minket mindenki
Jó éjszakát Mindenkinek....
Motojos?
Enyém lett az ötös és veszek egy Busát!
Ki is szemeltem már magamnak a gépet!
Joooooooooo éjt mindenkinek!
Mi történt... 2 ünnep között koriztam és 1 körön belül 3x gázoltak el, úgy hogy akkorát zakóztam, mint ház... azóta jártam kezelésre a szeptemberi balesetem miatt, de a dokim csak most röntgeneztette meg a kezem... szerinte zúzódás, a lelet szerint alapos gyanú van a törésre... doki dokit cáfol, így egy 3. doki begipszelte a kezem... és pont azt, amin a balesetem is volt... baleset baleset hátán....
csao