Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XX-el!
És ha nem vigyázol le is hagy!

Na most én leszek kapolok listán!
Naaaaa uraim nem leszünk igy jóba

Nem vagyok én kétütemű
Mert Milkával jó hogy lépest tud tartani!
Csöle!
Nem akarlak elkeseríteni, de a védőangyal mivel jön utánam? K13 Busával?
háát öööööööööööööööööö nem is tudom
jahogy a kéz megkérése..hááát az meleg lenne...
szerintem ha a buliba ez várna rád biri, akkor a pezsgőnek nem lenne ideje megmelegedni, a csajnak meg kihűlni....
az nem lenne meleg?
Boldog Új Évet Mindenkinek! És jó bulit!
A kezét is megkéred?
Vazeg Menya én megszöktetlek
Ha "gáz" van 30 perc és vissza érünk a Határútra
Sajna!Éjszakás vagyok

Ez a zelitalálat

Menyus te miért nem jösz
Dolgozol?
Mit?Az uszodádat?
jó estét
festeni voltam ma is
FIGYELEM!

A szilveszter megoldodni látszik! Tápioszentmárton lehetne a mienk,egy étterem! Cime: 2711, Tápiószentmárton
Mátyás király u. 15.
Ára 3.000FT/fö!Ebben benne van az étkezés,terembérlet,stb.
Az étkezésben: vacsi: sült csikecomb, sajtal-sonkával töltörtt rántott sertés, rántott gomba, fokhagymás szelet, burgonya rizs savanyúság. Éjfélkor virsli, + ami a vicsiból maradt.
Ami nincs benne,az az ital. Italok: Sör 3féle, Jéger, valami viszki. Üdítől lesznek, azoknak szétdobjuk az árát ahányan leszünk.Az alkoholt mindenki saját magának rendezii!
Szállás lehetöség van max 16 fő!: 2.500FT/fö.Ebben benne van a reggeli! Szállást mindenki magának fizeti!
A gyerekeknek van lehetőségük lepihenni 1 szobában.
Jelentkezési határidő holnap azaz december 29. a szombat délután 3 azaz 15:00-a!
31.én érkezés 18:00-19:00 óra között, vacsi 20:00 körül! Pezsgő bontás 0:00 körül :) Pezsgőt lehet hozni!

A Zene kérdés is megoldodni látszik Zoohayabusa személyében Dodo segédletével! (Köszönet érte!)

Édességet,rágcsát,üdittöt megvettük! (pogácsa, gyümölcsös, és csokis süti Ücsi: kóla, narancs, ásványviz savas és svmentes, rostos őszilé, szürt almalé) Ennek a többletköltsége 700 Ft/fő a mostani 30-ünkre.

Max 40fö mehet,és legalább 20-25 fö-nek kéne összejönni!.

1)Maistear+Niki
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)
Dodo+Anya+2 gyerek --- Szállás 4 főre
4)
5)Mih@il+Főnök+Terroristai--- Szállás 2 főre
6)Gabica(sajna Menya nélkül)
7)Mr.&Mr.-né
8)ZooHayabusa --- Szállás 1 főre
9)Busati+Asszony+Kispuncisom
10) Jeges + Gina
11.) XXMan + Mona
12)Pep
13)Anti+Kriszti --- Szállás 2 főre

Már csak 5 szálló hely van!

Miután a ami nap folyamán 4 ember mondta vissza a szilvesztert s ezzel az előre rendelt kaját igy nem tudom garantálni, hogy a kaja ára 3000 ft marad Emelkedhet. Természetesen mindent megteszek hogy ez ne következzen be!

Útinfó aki Pestfelöl a 4-esen jön! A pirossal bejelölt útszakaszt erőszeretettel teszi az útervbe az IGO.
Az út valóban Tápiószentmártonba vezet, de 6 helyen van benne teljes utszélességben kátyú, ami az eső, hó, köd, stb. hatására beleolvad a környezetbe! Aki ezen az úton jön legyenszives lassan és figyelmesen közlekedni a saját és gépjárműve érdekében! Köszönöm!
dodohoz lenni ilyen kérdések ö lenni pájlot mi lenni mellette csak!
Dodo, Zoo!

Kb mikorra értek ide?
Milka! Most 1 fájó sebet téptél fel....

Hogy Te milyen kis Ugra-Bugra vagy! ,
Kapanyányi manó
Egy kis bölcsesség 2008-ra:

Soha ne vezess gyorsabban, mint ahogy a védőangyalod repülni tud!
Ha életben is ilyen dalia vagy akkor minden meg van bocsájtva
Na akkor csinálok egy kis bulihangulatot nektek holnapra:

http://www.elfyourself.com/?id...