Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szart!Nem kell ide sütö!Épittejk ewgy jo,kis buboskemencét,oszt minden gond megioldodik!
Csak tépözáras
Akkor ne csak generátort cserélj,hanem sütőt is!
Nem én tehetek arról Barátom,hogy a technika cserben hagyja a Svájci Csokoládégyáros családját!
Még mindig zene gondokkal küzdünk szilveszterre!SEGITSÉG!
Nem kell nagy cucc,csak szoljon valami!Két hangfal,valami lejátszo,oszt jonapot!
Szia!Szép joooooo reggelt!Egyébként ilyenkor,hol a Moderátor?
Felébredtél pirosszemű!
Pedig ritka vagy Te reggel,mint főtt tojásban a kukac!
és az se vót szőrös...
Köszike!De üzemel!Ráadásul egy "nagyobbat" hoztak(80 amperost)Ugyhogy tölt mint állat!Egyébként,még közelébe se kerültél a helyezésnek!Ahhoz tul jo helyet foglalsz el kicsi szivembe!Bár a 80-fokos kacsasütés,rontott valamelyest a helyzeten,de majd adok lehetöséget,hogy jová tedd!
Csöle,Zoo,Menyus!Hihetetlen nagy verés van kilátásba nektek!Illetve Menyussal vannak fentaertásaim(belevittétek a rosszba,ezt a jooooooooo embert)!Nem aludtam,hanem szülinapot ültem(utolagost).
Én vagyok a második hely várományosa 2007-ben! , ,
...Generátor a helyén? Termel is,vagy csak van?
Még nem,de joooooo irányba haladsz!
Kapoloklista 3.helyezet!
Köszike Zoo,de szerényebb telljesitménnyelis beérjük!Bár jo lenne egy ilyen tecnika!
Ez csak természetes!
MOTOROZNI AKAROK!
Morning for All!
ha esetleg érdekel valakit: használt akrapovic dobok busára...
http://cgi.ebay.de/gebrauchte-...
Szerintem igen is az vagy épelméjű nem állna szóba velünk!
Mondjuk efektív szőrt utoljára 1981-ben láttam!
Ne aggódj Csőle,van aki megéri a 47. életévét, van aki nem!
egy ujabb vidim még nyárrról,,a végére be ne szédüljetek,,,van még 3 része kis picsányi utak irben
http://www.videoplayer.hu/vide...
azért válogatok mert van miböl
Mit válogatsz Utoljára akkor láttál pinát mikor a nagyi hanyat esett a kertbe
pinaször
wazze hol éltek ez már nekem nagyon extrém nyers sex,,max fazonra igazitott,,de az sem az igazi csak is csupasz ehhhhhh
+k