Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is a kőbizniszben társ...
Különben is Ukránok nem Oroszok
De Vologyáék nem vesznek sírkövet, hanem kuncsaftokat gyártanak a sírköveseknek!
Nekem van orosz üzlettársam is. Uhhogy jöjjenek csak azok a Vologyáék!
Helyes!Ez joooooooooooo!
Ezt inkább nem kommentálom!Féltem a kávémat!
Mindegy mert a telefonszámát / már ha az övé/ már kiadtam Vologyáéknak!
Már keresik!
Te csak azt hiszed!
Nagyon is helyén van az esze!H iszen Hayabusán lovagol! ,
Azé rafkos!A pontos cimet nemmerte beirni!
Nincs is bajuszod!
Az egész,a végeredmény,és a szárazcsiszolás is!
FIGYELEM!

A szilveszter megoldodni látszik! Tápioszentmárton lehetne a mienk,egy étterem! Cime: 2711, Tápiószentmárton
Mátyás király u. 15.
Ára 3.000FT/fö!Ebben benne van az étkezés,terembérlet,stb.
Az étkezésben: vacsi: sült csikecomb, sajtal-sonkával töltörtt rántott sertés, rántott gomba, fokhagymás szelet, burgonya rizs savanyúság. Éjfélkor virsli, + ami a vicsiból maradt.
Ami nincs benne,az az ital. Italok: Sör 3féle, Jéger, valami viszki. Üdítől lesznek, azoknak szétdobjuk az árát ahányan leszünk.Az alkoholt mindenki saját magának rendezii!
Szállás lehetöség van max 16 fő!: 2.500FT/fö.Ebben benne van a reggeli! Szállást mindenki magának fizeti!
A gyerekeknek van lehetőségük lepihenni 1 szobában.
Jelentkezési határidő holnap azaz december 29. a szombat délután 3 azaz 15:00-a!
31.én érkezés 18:00-19:00 óra között, vacsi 20:00 körül! Pezsgő bontás 0:00 körül :) Pezsgőt lehet hozni!

A Zene kérdés is megoldodni látszik Zoohayabusa személyében Dodo segédletével! (Köszönet érte!)

Édességet,rágcsát,üdittöt megvettük! (pogácsa, gyümölcsös, és csokis süti Ücsi: kóla, narancs, ásványviz savas és svmentes, rostos őszilé, szürt almalé) Ennek a többletköltsége 700 Ft/fő a mostani 30-ünkre.

Max 40fö mehet,és legalább 20-25 fö-nek kéne összejönni!.

1)Maistear+Niki
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)

Dodo+Anya+2 gyerek --- Szállás 4 főre
4)Rudi+Vali --- Szállás 2 főre
5)Mih@il+Főnök+Terrorista+Csabi+Andi--- Szállás 4 főre
6)Gabica(sajna Menya nélkül)
7)Mr.&Mr.-né
8)ZooHayabusa --- Szállás 1 főre
9)Busati+Asszony+Kispuncisom
10) Jeges + Gina
11.) XXMan + Mona
12)Pep
13)Anti+Kriszti --- Szállás 2 főre

Már csak 3 szálló hely van!
FIGYELEM!

A szilveszter megoldodni látszik! Tápioszentmárton lehetne a mienk,egy étterem! Cime: 2711, Tápiószentmárton
Mátyás király u. 15.
Ára 3.000FT/fö!Ebben benne van az étkezés,terembérlet,stb.
Az étkezésben: vacsi: sült csikecomb, sajtal-sonkával töltörtt rántott sertés, rántott gomba, fokhagymás szelet, burgonya rizs savanyúság. Éjfélkor virsli, + ami a vicsiból maradt.
Ami nincs benne,az az ital. Italok: Sör 3féle, Jéger, valami viszki. Üdítől lesznek, azoknak szétdobjuk az árát ahányan leszünk.Az alkoholt mindenki saját magának rendezii!
Szállás lehetöség van max 16 fő!: 2.500FT/fö.Ebben benne van a reggeli! Szállást mindenki magának fizeti!
A gyerekeknek van lehetőségük lepihenni 1 szobában.
Jelentkezési határidő holnap azaz december 29. a szombat délután 3 azaz 15:00-a!
31.én érkezés 18:00-19:00 óra között, vacsi 20:00 körül! Pezsgő bontás 0:00 körül :) Pezsgőt lehet hozni!

A Zene kérdés is megoldodni látszik Zoohayabusa személyében Dodo segédletével! (Köszönet érte!)

Édességet,rágcsát,üdittöt megvettük! (pogácsa, gyümölcsös, és csokis süti Ücsi: kóla, narancs, ásványviz savas és svmentes, rostos őszilé, szürt almalé) Ennek a többletköltsége 800 Ft/fő a mostani 29-ünkre.

Max 40fö mehet,és legalább 20-25 fö-nek kéne összejönni!.

1)Maistear+Niki
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)
Dodo+Anya+2 gyerek --- Szállás 4 főre
4)Rudi+Vali --- Szállás 2 főre
5)Mih@il+Főnök+Terrorista+Csabi+Andi--- Szállás 4 főre
6)Gabica(sajna Menya nélkül)
7)Mr.&Mr.-né
8)ZooHayabusa --- Szállás 1 főre
9)Busati+Asszony+Kispuncisom
10) Jeges + Gina
11.) XXMan + Mona
12)Pep
13)Anti+Kriszti --- Szállás 2 főre

Már csak 3 szálló hely van!
Már melyik része? A szárazcsiszolás, emelgetés, vagy a végeredmény?
30-7472925
www.naturall.hu
..... Szép meló!
Sziasztok!de jó nektek,mindenki Szilveszterezni fog!Én meg ügyeletes leszek elsején,úgyhogy korán alszom mint a gyerekek
tel szám? ,utca,házszám?
Már nagyon,nagyon,nagyon tervbe van!De ezek a fránya ováriak(akik az Audi alkatrészt készittik) nem akaroznak dolgozni!Engem megcsak akkor küldenek,ha 10-pal felett kell hozni-vinni!De már jeleztem abbéli szándékomat,hogy ha van motyo,mennék!
Jóvan! Gyertek csak gyertek csak szééép magyar leventék! szívesen látlak benneteket!
Én inkább maradok a bádogdoboznál(zsuzsika)!juhéjjjjj!
Mi is sajnáljuk......
Baseballütő mán lezsírozva.....
...na jó....komolyan.....Megismernénk mán héka!
Hacsak nem én..... Jövőhéten mán megen lóháton!JUhhejjjj!
Pucoltam már eleget....
Hát nem biza...már nagyon régóta leszervezett progink van szilveszterre! De ahogy nézem ti sem fogtok unatkozni, igen jó kis csapat jön össze! De nagyon várom már, hogy talizzunk, de az valószínű, hogy már motoros lesz Hacsak közben be nem löttyensz hozzám