Hát drága barátom,én aztat hittem,mindenkit szépen beszállittasz a 4-es uttol!De mindegy,sebaj!Gödrök miatt ne aggodj,csak legyen bekapcsolva a mobilod(tudod,gödör=karter,Passát allja,stb.)
A szilveszter megoldodni látszik! Tápioszentmárton lehetne a mienk,egy étterem! Cime: 2711, Tápiószentmárton
Mátyás király u. 15.
Ára 3.000FT/fö!Ebben benne van az étkezés,terembérlet,stb.
Az étkezésben: vacsi: sült csikecomb, sajtal-sonkával töltörtt rántott sertés, rántott gomba, fokhagymás szelet, burgonya rizs savanyúság. Éjfélkor virsli, + ami a vicsiból maradt.
Ami nincs benne,az az ital. Italok: Sör 3féle, Jéger, valami viszki. Üdítől lesznek, azoknak szétdobjuk az árát ahányan leszünk.Az alkoholt mindenki saját magának rendezii!
Szállás lehetöség van max 16 fő!: 2.500FT/fö.Ebben benne van a reggeli! Szállást mindenki magának fizeti!
A gyerekeknek van lehetőségük lepihenni 1 szobában.
Jelentkezési határidő holnap azaz december 29. a szombat délután 3 azaz 15:00-a!
31.én érkezés 18:00-19:00 óra között, vacsi 20:00 körül! Pezsgő bontás 0:00 körül :) Pezsgőt lehet hozni!
A Zene kérdés is megoldodni látszik Zoohayabusa személyében Dodo segédletével! (Köszönet érte!)
Édességet,rágcsát,üdittöt megvettük! (pogácsa, gyümölcsös, és csokis süti Ücsi: kóla, narancs, ásványviz savas és svmentes, rostos őszilé, szürt almalé) Ennek a többletköltsége 700 Ft/fő a mostani 30-ünkre.
Max 40fö mehet,és legalább 20-25 fö-nek kéne összejönni!.
Útinfó aki Pestfelöl a 4-esen jön! A pirossal bejelölt útszakaszt erőszeretettel teszi az útervbe az IGO.
Az út valóban Tápiószentmártonba vezet, de 6 helyen van benne teljes utszélességben kátyú, ami az eső, hó, köd, stb. hatására beleolvad a környezetbe! Aki ezen az úton jön legyenszives lassan és figyelmesen közlekedni a saját és gépjárműve érdekében! Köszönöm!
okés várlak,,
úgy is nekünk illő ott lenni korábban öszepakolni a cuccot a vacsira egyebek,,,,