Köszönöm Albi! Versenyző vette meg, kérte ne áruljam el ezt tiszteletbe is tartom! Végre egy hozzáértő aki még csak nem is alkudozott! Még gondolkozik rajta milyen kategóriába induljon! :) Egy biztos! A súlya miatt biztosan jobbat fog menni tőlem akár hol is indul!
Gratulálok a motoreladáshoz! Bár nem árulid el higy ki vette meg( sejtem:-) !),de azt lehet tudni,hogy milyen kategóriába indul? D1000 vagy szuper D1000????
Sziasztok!
Van egy pár BOS sportkipufogóm eladó 1. Szériás Busára! E- jelzéssel, gyári papírjaival dobozában. Kivehető hangtompítóval. A képeken láthatjátok. Ja, és a grafit szürke gyári üléspúptól is megválnék. Asszem 2006- os szín!
Így van! Autószerelő vagyok és nem árulok el gondolom nagy titkot hogy hogy katasztrófális állapotban van az autók 60-70 %-a a hanyag tulajoktól és a nem rendeltetésszerű használattól. Gondolom a motorpiac is hasonlóan alakul.
Sziasztok! Zoo Hayabusa motoros társunk tervezett egy gurulást Március 13 ra! Elég összetett programmal erről később beszámolna! Esetleg ha van kedvetek, mindenkit szeretettel vár! A helyszínt még egyezteti! De az biztos Március 13!!!!!!
Nem maradt a garázsban használt,vagy új Shinkód,amit eladnál sporttársi áron?
A márciusi gurulásról lehet már tudni valamit? Utiterv, találkozási pont, ilyesmi!
Alig birom kivárni, sose lesz március 12!!!!!
Ismer valaki olyat aki kicsereli a ledeket mas szinure a k9es busaban? Muszerfal kezben tehat motort szerelni nem kell
Koszonettel
Megvannak még a tárcsák, milyen árban adod?
Van egy pár BOS sportkipufogóm eladó 1. Szériás Busára! E- jelzéssel, gyári papírjaival dobozában. Kivehető hangtompítóval. A képeken láthatjátok. Ja, és a grafit szürke gyári üléspúptól is megválnék. Asszem 2006- os szín!
Köszi
,,Apa kezdődiik"
Én ott leszek! Már nagyon várom a találkozást a régi és az új sporttársakkal!