Nagyon igaz! Nekem is csak 1/3-ig volt megnyúlva a vezérműlánc, aztán mégis elszakadt, a hengereken is látszott a hónolás nyoma, csak a holtpontokban mégis kívül volt a tűrésen...
Milyen szezon ? A fűtési ? Mi a tököm van nektek a vasakon , olajkályha ? Még elvannak vermelve a busák , ne molesztáljátok őket ! Minden esetre hólapátot vigyetek placcot takarítani , legyen helye Mikinek !
Autoscouton nem szabad nézelődni, pláne olyat egyből hagyni kell, ahol csak email-cím van és vagy nincs leírás vagy nem hibátlan a német nyelvezete.
mobile.de-tudom ajánlani, jópár gépet találtam és vettem onnan, nincs rossz tapasztalatom vele.
Sziasztok márkatársak! Megosztanám veletek Hayabusa tartóstesztem eredményét. Több mint 100 ezer km után szét kellett szednem szelepszár szimering csere miatt. A sok km és az elmúlt 14 év kikeményítette és komoly mennyiségű lerakódás volt már a szívószelep szárakon. Izgalommal teli kíváncsisággal szedtem szét, nem tudtam mire számítsak ennyi km után, de nem kellett csalódnom! A szimeringeken kívül minden hibátlan, kopásnak és elhasználódásnak semmi nyoma. Vez láncfeszítő is csak 1/3 ig van kint a gyári láncal, szelephézagok jók, hengerfalon a hónolás körbe egyforma hibátlan! Vezérműtengely csapágyak, bütykök szintén. Gyerekek ezek nagyon jó gépek! :)
Egy kis érdekesség:
Motorkeresgélés közben rászaladtam a csalókra, kicsit leveleztem velük és a szokásos előre utalás és majd küldik a motort (jelen esetben Dániából)...
Természetesen már jelentettem a hirdetést az illetékeseknek! Rohad férgek...
Sziasztok!
Nincs valakinek a hátsó lengőkar csavarjaihoz szerszámja?
Budapesten vagy környékén.
Szeretném újra zsírozni a lengőkart az új paripán.
Esetleg jövőhét szombatra kölcsön tudná-e adni pár sörért cserébe?:)
Üdv!
mobile.de-tudom ajánlani, jópár gépet találtam és vettem onnan, nincs rossz tapasztalatom vele.
Köszi az infót meg a képeket!
Motorkeresgélés közben rászaladtam a csalókra, kicsit leveleztem velük és a szokásos előre utalás és majd küldik a motort (jelen esetben Dániából)...
Természetesen már jelentettem a hirdetést az illetékeseknek! Rohad férgek...
https://www.autoscout24.de/ang...
Nincs valakinek a hátsó lengőkar csavarjaihoz szerszámja?
Budapesten vagy környékén.
Szeretném újra zsírozni a lengőkart az új paripán.
Esetleg jövőhét szombatra kölcsön tudná-e adni pár sörért cserébe?:)
Üdv!
http://youtu.be/QEyMD9xurF0
csinálod
Szia,a fényképek mikor és hol készültek,rengeteg hayabusa,nem is látni a sor végét