Te tudod a legjobban velem lehet beszélni! Sajnos én valóban árában vettem, de akkor még nem gondoltam, hogy nem is lesz rá szükségem! Természetesen ha nem megy el ez marad!
Igy van, de műszerfal marad így 500 az egész! Tank, összes idom, lámpák, konzolok, patentok! Tudom én is, hogy sok pénz ez ezért is agnám el! Viszont egy sima pálya idom is 250 ezer rá + fényezés! Sajnos vannak árak....!
Ugy emlexem a gyari idomszett tankkal kompletten 900 e korul van. Ebbol 20% az legjobb esetben is 700...
csoro busasok nem tudjak ezt megvenni.
a bodis 4:1 ben rendszer sem kell senkinek 150 ezerert..szerinted 7 kiloert barmi mas
Igen sajnos utolért a sors! Ha szerveznétek valami gyűjtést a számomra azt megköszönném!
A viccet félre téve aki 100 000 Ft ért szeretne idomszettet az ne engem hívjon!
Ugyanis ma hívtak többen is de a legjobb az volt aki azt mondta ő látott már a neten 100 000 Ft- ért is komplett idom szettet! Hát akkor miért nem veszed azt meg mondom neki!? Mert az sárga és neki fekete jobban tetszik!
Ha valakit érdekel esetleg van egy teljesen új 2014 es fekete Busa idomszettem eladó! Lámpával irányjelzővel patentokkal! Minden meg van hozzá! 20% al olcsóbban adom mint ha megrendelnéd!
elerhetoseget kuldesz a mélemre..
Beszeljunk rola hatha megegyezunk
csoro busasok nem tudjak ezt megvenni.
a bodis 4:1 ben rendszer sem kell senkinek 150 ezerert..szerinted 7 kiloert barmi mas
A viccet félre téve aki 100 000 Ft ért szeretne idomszettet az ne engem hívjon!
Ugyanis ma hívtak többen is de a legjobb az volt aki azt mondta ő látott már a neten 100 000 Ft- ért is komplett idom szettet! Hát akkor miért nem veszed azt meg mondom neki!? Mert az sárga és neki fekete jobban tetszik!
szövegelj kisapám