Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mikor megismertelek akkor úgy gondoltam,egy brutál jó arc vagy.
Most úgy gondolom,hogy kbaszott jó barát is lehetsz....
ismerjük egymást néhány éve ugyhogy irok én is egy story-t.
volt egy barátom akivel nulla napos korunk óta ismerjük egymást és jó barátok voltunk...együtt jártunk suliba,együtt csajoztunk,még katonák is egyszerre és egy helyen voltunk.....nagyjából egyidőben is nősültünk stb...
napi szinten tartottuk a kapcsolatot.
persze voltak konfliktusok is bőven,de valahogy mindig tuléltük őket
egy időben elleposodott a barátság és eltávolodtunk kicsit,de nem gondoltuk hogy már nem lennénk annyira barátok vagy ilyesmi.csak mindenki mentt a maga utján és ritkultak a találkozási pontok.
na.
aztán egyszer ugy alakult hogy a barátom nagyon alámpakolt.
de negyon.
én pesze berágtam,elküldtem a picsába és megszakitottam vele a kapcsolatot.
ez 12 éve történt.
nem beszéltüünk nem kerestük egymást és én lezártnak is tekintettem a dolgot.
persze hallottunk egymás felől innen onnan,de ennyi.
aztán 2009 szeptember 13.án elmentünk motorozni a club 130-al.
mint emlékszel nem ugy sikerült a tura ahogyan eredetileg tervezve volt.........
nos-
a barátom amint megtudta a hirt azonnal kocsiba vágta magát és lerombolt egerbe.....
naponta többször is érdeklődött és próbált segiteni mindenben amiben csak tudott volna....
majd amint jobban lettem tapintatosan visszavonult.
én erről csak később értesültem....mármint hogy csakkéőbb fogtam föl.
aztán áhivtam hozzánk egyik délután családostól egy kávéra meg sütire.....
És......nem beszéltük meg.
nem kellett.
azóta megint tartjuk a kapcsolatot és nincs szálka egyikünkben sem.
És hogy mindezt miért irtam le?
nem tudom.
csak le akartam irni.
Tisztelet.
Hello 12
Mi lenne ha ujra kezdenenk a contact?
Gratulálok a VEZETŐSÉG-nek az új barátotokhoz .......csuda egy vicces gyerek ......
aha
Az csak ell lehetett...
egyik busás mesélte..
Jaaaaaaaaaa hát tudod jól,hogy nagy a képzelő ereje....
igazad van 0-300-ig kapsz 5 s előnyt, hogy fair legyen a küzdelem
vazzeg hogy ti hova jártok meséket hallgatni
hondás és apriliás....
Hol?
ebben van valami ...Úgy hallottam, multkor egy adás vételnél is volt ilyen tologatos szeánsz..
Jó jó,jó csávó vagy...
De a zsepit berakom a dobozba,hogy miután csak a hangoktól teli lesz a gatya legyen mivel megtörölni.....

Nem szégyen ha hiszel a mesékben.....
Én s vennék,de nem vagyok olyan idő gazdag mint Ell mert 5 naoból 4,5 napot javítja a gépét és 30 perc alatt tk-ra teszeói és kezdődik minden elölről..

Ő nem cserélte le anyát,helyette vett egy olasz csodát....(azóta is vár a csodára)
Ja mellesleg a busára ülve kijelentette idézem:

"Ez meghaladja a képességeimet"....
nagy az arc
aztán,nehogy ott álljatok egymás mellett a parkolóban a tank mellett,hogy leszívjátok és felgyújtsátok a csodátokat
vagy sorbanálltok mást leszívni,hogy ne mondjam el senkinek
Ja és várjuk a csodát.....
És majd semmi és semmi és semmi.....
Majd húzunk egy gázt, és visszafelé feltoljuk az állát....
Aztan majd leesik az allunk amikor huz egy gazt aprilias baratunk
Nem is igaz..
En is ha tehetnem vennek egy bimotat pl
Vagy ha felfernek egy rc8 ra akkor ktm..belekalkulalva hogy max az utca vegeig meg vissza riogatom a szomszedokat
3.-ba?
Viccelsz,jó lesz az 2. felső tartománynak is....
Ne koptasd a váltódat 3.-al....
Figyu,a az olasz csodák pl babettagrandéjé is kigyullad ha túlhajtod...
Ne akard azt,hogy ne tudjon motorozni.....
Inkább te is az ő végsebességén motorozz 2.-ba...
Ne írj már ilyesmit / én is ezt akartam /mert még a végén teljesen elcsügged az olasz "csoda" miatt,maga alá kerül és még az utcára sem mer vele kigurulni!
ááááá
szerintem max 3.-baaaa
szia
busalaci

szuper hír......
majd meglátjuk
súlyban már utolértelek,mert a motorom 50 kg-val könnyebb,mint a tied,így egálban vagyunk
Ha be lesz rendesen állítva a " szörnyeteged" akkor nekem lehet hogy / ismétlem csak lehet/ fel kell váltanom a Solymon 4.-be ! hogy le tudjalak hagyni!
éppen erről beszélgettem a haverommal,hogy februárban toltam 800 km-t,megbeszéltem a csunderlik-el,hogy belőjjük a PC-t,de nem volt azóta olyan nap,amikor el tudtam volna menni hozzá
pedig már így is egy szörnyet faragtam ebből a motorból,mi lesz,ha be is lesz rendesen állítva
Nekem már ettől a rohadt időtől van ki a f@..om,eddig a hó esett most az eső,soha nem lesz már jó idő.