Sziasztok!Mikor megvettem a motoromat azt gondoltam ez már olyan kategória amit nem vesz a sok nyikhaj!De látom tévedtem!Úgy látszik aki személyiség azt itt is kikezdik stb...Még mielőtt az a válasz jönne h nem ismerek itt senkit:tisztázzuk akit úgy gondolok ,hogy ismerni kell azt ismerem!
Üdv Uraim! Kollega! Ugy látom te nem ehhez a fórumhoz tartozol,nem tudom ismered-e személyesen az itt lévőket / Ha igen akkor nem szóltam /de ha nem akkor szerintem ne alkoss véleményt néhány olvasott sor után,Én sem teszem.Itt ugy gondolom már mindenki felnőtt ember , meg tudja védeni magát ha akarja,nem kell neki külső segítség!Lehet hogy már hosszu évek ota ismerik egymást,és mélyebben vannak a problémák gyökerei mint azt pár írott sorbol le lehet szürni.
Mi kívülállók szerintem az ilyen vitákba egyeltalán ne fojjunk bele,és ne osztogassunk tanácsot.
Nem szerettelek volna megsérteni de te a club130-on írogatsz andryxekkal,így nem nehéz összeraknom a képet kikkel vagy egy csapatban.
Idáig irigykedtem,hogy kawabbusa és ice kitalálta és szervezi a talit amin a listában nem kevesen jelentkeztetek,de most valahogy kivülállóként nem látom az összetartást hayások közt.
Szerintem más irányba kezdtek elmenni a dolgok nálatok.
Kifejezetten nem rád gondoltam.
"Vissza olvasva az oldalakat a kommentekkel kiderül,hogy ti egy teambe tartoztok és Ice-kat zaklatjátok."
Véleményem szerint rossz regényt olvasol.........feltéve , ha rám gondolsz!
Nincs kakaskodás,de a mi fórumunkon nincs ilyen hogy valaki vagdalkozik úgy,hogy azt sem tudja mi volt.Persze védje meg a barátját ha igaza van de itt más a helyzet.
Mr-t néztem évekig írogatót és nyomta a videókat,aztán eltünt,majd az Andryxos Ice beszólásnál kérdezett,gondolom azért mert valami hasonlót kezdtek vele is csinálni mint velük.De ez csak tipp volt.
Szerintem ez nem korrekt,sőt.De nem vagyon egyformák csak a szívünk mélyén.
Vissza olvasva az oldalakat a kommentekkel kiderül,hogy ti egy teambe tartoztok és Ice-kat zaklatjátok.
Sajnos nem túl korrekt részetekről ez az egész és konkrétan úgy viselkedtek a barátaiddal mint egy óvodás csoport.
Andryx barátotok buzizik és osztja a népet te meg mint egy ovis csapat lihegtek mögötte...
Bocs,hogy beleszólok úgy,hogy nem busám van de vicc amit műveltek.
Kreáltok a konfliktusokat a semmiből.....
Szerintem meg irj ide nyugodtan nem gondolom hogy barkinek joga van mast ezert piszkalni
Megjegyzem feket busas kollega is irhatna nyugodtan ide mint eddig hiszen ot sem akarta bantani senki de az is egy hulyesegbol indult ki
Az egesz azzal kezdodott hogy az klubtarsad elkezdett buzizni...
Azzal Egyetertek hogy mindenki varja a szezont es ideges..
Ugyhogy a magam reszerol nem reagalok az ilyen jellegu dolgokra es Remelem mindenki tul lesz a motorostarsa piszkalasan...
Mielobbi jo idot kivanok magunknak
Én nem írok ide mától és nem lesz műbalhé nem tűnik fel,hogy a műbalhét a szeretteid(tek)kel csináljátok?
Ha valaki hozzá mer szólni a Ti bármelyik barátotokhoz akkor kirobban a világháború.
Szerintem meg leállhatnál már ezzel a folyamatos mübalhéiddal ,olyan vagy mint egy gyerek !Állandóan megsértödsz ha téged birál valaki...........azt mondod ne személyeskedjünk , akkor ez mi ?
"Vigyázz mert a végén TE is utálsz majd mint mindenki más aki nem MAGYAR..."
Engem ezért nem nagyon zaklattak,sőt az autómon is volt sötét első lámpa és azért sem.
A mostani fehéren fólia a van, egy barátom csinálta aki fóliázik.
Pár ezer forintból felteszi vagy ha kell anyag árban tudok tőle szerezni és elpostázom neked,te a projektornál a nyújtás vicces volt...
Az előzőn sötét plexi volt Ebay-s azt egy spéci tépőzár jellegű 3 pontos rögzítéssel raktuk fel s az 1 mozdulattal levehető ha akarod.
Remélem tudtam segítettem benne...
IceHawk!
olyan kerdesem lenne toled,lattam a kepeid kozott ez elso lampad le van sotetitve.Lattam ezt Mr.-nel is!Mennyire anyaznak otthon ezert engem a rendorok,mert megrendeltem kulfoldon hozza korbe az iranyjelzoket,meg a hatso lampat is.ezt nem mertem.mert itt nem igazan szol erte senki,de gondolom otthon a szervek a fejemet veszik:)Ja,es hol szerezted be!Koszi
Mielőtt elszállunk a KTM-től nézzük meg a Te 100le beszarásod meg a Busa beszarási érzésed közt óriási különbség van. Azért kérdezz meg egy KTM szerelőt mi a véleménye róluk...
Ezeket a köröket én is lefutottam Ócsán.
Lehet Romániába és egyéb helyeken az isten de sajna itthon jól megélnek a servicék belőle....
A régi busa váltója igen hajlamos volt a haldoklásra,illetve minden motor hajlamos rá ha nem serviceled rendesen.
Vannak itt olyan Busás társak akik nem gyengén TUDNAK és Mennek is vele és még sincs semmi bajuk vele mert ismerik az olajcserét és egyéb szervizelési dolgokat.
A Te KTM-d is egy kotvadék volt és TE dzsuváztad ki olyanná amilyen most.
Mindegy sztem Milyen motorod van a lényeg a szíved ide tart!
Még fűznék egy pár szót a mostanában elfajulni látszó bejegyzésekhez:
Sajnos elindult a személyeskedés a fórumon ami betudható egyrészt a hónak,másrészt viszont az olyan kéretlen kommenteknek amiket idáig ismeretlen motorosok írnak ide.
Azért abban egyet értünk,hogy ez egy fórum és mindenki mindent írogathat és szívhatja egymás vérét,DE amikor személyeskedéssé válik ez az már mást hoz ki ez emberből.Milyen szarházi ember az aki mindenféle ismeret nélkül beugat valakinek és minősíti esetlegesen őt?
Ki ő,hogy ezt megtegye?
Mi itt mindannyian motorosok vagyunk és arra kéne törekednünk,hogy összetartsunk.
Ha valakinek nem ért ezzel 1-et az az ő dolga.
Szeretnénk ha már elkezdtük szervezni,ha ez a találkozó jól sikerülne és mindenki aki benne van csapatba és aki kívülről szemléli a dolgokat jól érezné magát. Remélem ti is így gondoljátok.
Ell megkérlek téged is hagy a faszságaidat itt,mert nem tudják,hogy mi barátok vagyunk és az írásainknak csak azt másik oldalát szűrik le.
Tibi
A japok is hibaznak vagy ki tudja vmelyik beszallitojuk eppen mas anyagot hasznalt
De az en tudomasom szerint a japan motorok tovabb birjak hiba nelkul
Es mint mondtam mindenki olyat vesz amilyet a penztarcaja megenged es tetszik neki..
Bar en akkor sem vennek ducatit vagy triumpot pl ha megcsinalta volna a sajat busajat..
Ugyanakkor nemet kocsi parti vagyok..
Ehhez kepest egy francia kocsival jarok
Igazad van, csak az a baj hogy akik kreálják a dolgokat azok sem ismernek minket.
A fórum azért van,hogy segítsünk egymásnak kibeszéljük a csajokat és a motorokat,de NEM személyeskedésre van.
Sajnos mindenki feszült az élet szarai és a motorozás hiánya miatt csak máshogy vezetjük le.....
Mi kívülállók szerintem az ilyen vitákba egyeltalán ne fojjunk bele,és ne osztogassunk tanácsot.
Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.
Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.
1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10.
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12. Hollo (Győr)
13.Pellez (Pécs)
14. Isti87 (Székesfehérvár)
15. Repelik József "Dotka" (Budapest)
16.
17. Zizó (Esztergom)
18.
19.
20. Biri+né (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2
21. Pupos ( Dunaújváros )
22. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
23. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
24. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
25. Hayabusaprezi (várpalota)
26. Zati (várpalota)
27.Petebe(Szombathely)
28. Steni (Pécs)
29. Hayabusaárpi(szolnok)
30. Roland89(Barcs) ?
31. Mr.Hayabusa (Budapest)
32. btibor (Budapest) cbr 1100Xx Stage1
33. Péter (Budapest)
34. Péter II (Esztergom)
35. Busafater(bp)
36. Busalaci (nagykáta)
37. Angyaltom (Szászvár)
38. Bóvári (Szászvár)
39. Pukli F.(Szászvár)
Idáig irigykedtem,hogy kawabbusa és ice kitalálta és szervezi a talit amin a listában nem kevesen jelentkeztetek,de most valahogy kivülállóként nem látom az összetartást hayások közt.
Szerintem más irányba kezdtek elmenni a dolgok nálatok.
Kifejezetten nem rád gondoltam.
Véleményem szerint rossz regényt olvasol.........feltéve , ha rám gondolsz!
Mr-t néztem évekig írogatót és nyomta a videókat,aztán eltünt,majd az Andryxos Ice beszólásnál kérdezett,gondolom azért mert valami hasonlót kezdtek vele is csinálni mint velük.De ez csak tipp volt.
Szerintem ez nem korrekt,sőt.De nem vagyon egyformák csak a szívünk mélyén.
Azért köszi,hogy TE legalább vetted a fáradtságot,hogy visszaolvass...
Sajnos nem túl korrekt részetekről ez az egész és konkrétan úgy viselkedtek a barátaiddal mint egy óvodás csoport.
Andryx barátotok buzizik és osztja a népet te meg mint egy ovis csapat lihegtek mögötte...
Bocs,hogy beleszólok úgy,hogy nem busám van de vicc amit műveltek.
Kreáltok a konfliktusokat a semmiből.....
Mr.-t is így közösítettétek ki?
Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.
Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.
1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10.
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12. Hollo (Győr)
13.Pellez (Pécs)
14. Isti87 (Székesfehérvár)
15. Repelik József "Dotka" (Budapest)
16.
17. Zizó (Esztergom)
18. Hayabusaman (Kaposvár)
19.
20. Biri+né (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2
21. Pupos ( Dunaújváros )
22. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
23. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
24. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
25. Hayabusaprezi (várpalota)
26. Zati (várpalota)
27.Petebe(Szombathely)
28. Steni (Pécs)
29. Hayabusaárpi(szolnok)
30. Roland89(Barcs) ?
31. Mr.Hayabusa (Budapest)
32. btibor (Budapest) cbr 1100Xx Stage1
33. Péter (Budapest)
34. Péter II (Esztergom)
35. Busafater(bp)
36. Busalaci (nagykáta)
37. Angyaltom (Szászvár)
38. Bóvári (Szászvár)
39. Pukli F.(Szászvár)
Megjegyzem feket busas kollega is irhatna nyugodtan ide mint eddig hiszen ot sem akarta bantani senki de az is egy hulyesegbol indult ki
Az egesz azzal kezdodott hogy az klubtarsad elkezdett buzizni...
Azzal Egyetertek hogy mindenki varja a szezont es ideges..
Ugyhogy a magam reszerol nem reagalok az ilyen jellegu dolgokra es Remelem mindenki tul lesz a motorostarsa piszkalasan...
Mielobbi jo idot kivanok magunknak
Látom nem érted a műbalhé kreálást ki csinálja!
Én nem írok ide mától és nem lesz műbalhé nem tűnik fel,hogy a műbalhét a szeretteid(tek)kel csináljátok?
Ha valaki hozzá mer szólni a Ti bármelyik barátotokhoz akkor kirobban a világháború.
Nem kell félni,már nem fog........
"Vigyázz mert a végén TE is utálsz majd mint mindenki más aki nem MAGYAR..."
Szia!
Engem ezért nem nagyon zaklattak,sőt az autómon is volt sötét első lámpa és azért sem.
A mostani fehéren fólia a van, egy barátom csinálta aki fóliázik.
Pár ezer forintból felteszi vagy ha kell anyag árban tudok tőle szerezni és elpostázom neked,te a projektornál a nyújtás vicces volt...
Az előzőn sötét plexi volt Ebay-s azt egy spéci tépőzár jellegű 3 pontos rögzítéssel raktuk fel s az 1 mozdulattal levehető ha akarod.
Remélem tudtam segítettem benne...
olyan kerdesem lenne toled,lattam a kepeid kozott ez elso lampad le van sotetitve.Lattam ezt Mr.-nel is!Mennyire anyaznak otthon ezert engem a rendorok,mert megrendeltem kulfoldon hozza korbe az iranyjelzoket,meg a hatso lampat is.ezt nem mertem.mert itt nem igazan szol erte senki,de gondolom otthon a szervek a fejemet veszik:)Ja,es hol szerezted be!Koszi
Ezeket a köröket én is lefutottam Ócsán.
Lehet Romániába és egyéb helyeken az isten de sajna itthon jól megélnek a servicék belőle....
A régi busa váltója igen hajlamos volt a haldoklásra,illetve minden motor hajlamos rá ha nem serviceled rendesen.
Vannak itt olyan Busás társak akik nem gyengén TUDNAK és Mennek is vele és még sincs semmi bajuk vele mert ismerik az olajcserét és egyéb szervizelési dolgokat.
A Te KTM-d is egy kotvadék volt és TE dzsuváztad ki olyanná amilyen most.
Mindegy sztem Milyen motorod van a lényeg a szíved ide tart!
Még fűznék egy pár szót a mostanában elfajulni látszó bejegyzésekhez:
Sajnos elindult a személyeskedés a fórumon ami betudható egyrészt a hónak,másrészt viszont az olyan kéretlen kommenteknek amiket idáig ismeretlen motorosok írnak ide.
Azért abban egyet értünk,hogy ez egy fórum és mindenki mindent írogathat és szívhatja egymás vérét,DE amikor személyeskedéssé válik ez az már mást hoz ki ez emberből.Milyen szarházi ember az aki mindenféle ismeret nélkül beugat valakinek és minősíti esetlegesen őt?
Ki ő,hogy ezt megtegye?
Mi itt mindannyian motorosok vagyunk és arra kéne törekednünk,hogy összetartsunk.
Ha valakinek nem ért ezzel 1-et az az ő dolga.
Szeretnénk ha már elkezdtük szervezni,ha ez a találkozó jól sikerülne és mindenki aki benne van csapatba és aki kívülről szemléli a dolgokat jól érezné magát. Remélem ti is így gondoljátok.
Ell megkérlek téged is hagy a faszságaidat itt,mert nem tudják,hogy mi barátok vagyunk és az írásainknak csak azt másik oldalát szűrik le.
A japok is hibaznak vagy ki tudja vmelyik beszallitojuk eppen mas anyagot hasznalt
De az en tudomasom szerint a japan motorok tovabb birjak hiba nelkul
Es mint mondtam mindenki olyat vesz amilyet a penztarcaja megenged es tetszik neki..
Bar en akkor sem vennek ducatit vagy triumpot pl ha megcsinalta volna a sajat busajat..
Ugyanakkor nemet kocsi parti vagyok..
Ehhez kepest egy francia kocsival jarok
42e-nél leszakadt a 2. henger hajtókarja... a csereblokk 30e nél meg váltóhibás volt.. így a kettőböl lett egy...