Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is az vagy,persze ha nem vagy meleg.....
Bocs,akkor Én értettelek félr.....
jajjj, félre értettél, nem neked szántam a gondolataimat hanem mindenkinek!
Szerintem egy elég normális mókus vagy!
jaj el.....tam!

na ezt akartam
Te valamit elolvastál!
Én nem vergődtem,hogy mennyivel megyek miután nem szoktam versenyezni vagy gyorsulni!ú
A futót nem lenézésből ajánlottam,hanem azért mert arra gondoltam hogy elhozzuk ha kell.
Az ismerkedésről annyit,ha vissza olvasod ugyan ezt írtam le,hogy látatlanba senkinek nincs joga bírálni olyat akit nem ismer...

Zorro,Szerintem összekeversz valakivel? Mikor a többiekkel mentünk akkor sem én mentem elől,sőt nem volt száguldozásom.
Szerintem nem értesz valamit.....
Ja és nem verem azzal amiért megdolgozom......
Csodás gyerekkor
Milyen futóval? Miről beszélsz? A német autópályán nincs korlátozás! Na ezt a buzizós témát se értem... Nem annak kéne örülnie az embernek, hogy van egy Hayabusád? Mások csak álmodnak erről! Tudjátok milyen szar érzés volt amikor felhivod azokat akikkel együtt motoroztál régen hogy menjünk egy kört és azt mondják: figyej Zorro el kellett adnom a motort mert kellett a pénz, meg hogy nincs pénzem új gumira... Annak örülj hogy tudsz menni, nem hogy hány lóerő van benne meg a hasonló szájtépések... két száz lóerő van alattad (vagy közel 200- akinek régi busája van), nem elég? Azért vagy gyors mert az a szájba lökött motort úgy építették meg! És lenézni aki lassabban megy... nem mindegy a közösség számít! Ki a faszt érdekel mennyivel mész!? Engem a román autópályán Feket663 260-nál úgy hagyott ott mint ha álltam volna! Attól még este leültünk és szarrá röhögtük magunkat! És mai napig ha megnézem a túra képeket "könybe" lábad a szemem mert annyira jó volt, annyira jól éreztem magamat! Egy hihhetetlen jó kis baráti társaság ez, és hálás vagyok hogy része lehetek, és Andry is egy baromi jó pofa srác csak azért veszitek cukkolásnak amit mond a mert nem ismeritek! Vegyétek a fáradtságot és gyertek el a túrákra, vagy a talákozókra és ismerjétek meg az embereket és akkor alkos véleményt valakiről ha ismered, mert interneten kereszül nem tudsz meg róla semmit!
Hát tiszta nagypapa, bár a műszaki hozzá állása tiszta apja....

Könnyű lett neked,mert ha beszarik a moci akkor van ki megcsinálja...
velünk minden okés!
az unoka meg fain nagyon.
és nem szállok le!
ritkán vagyok gépközelben,de akkor ide is bekukkantok.
csak nem mindig van kapcsolódási pont a topic és énközöttem.
belevau meg minek?

Veled minden ok?
Unoka kikészíti már a papát?

majd meglátjátok!
hát igen! szegény xx befejezte földi pályafutását.....
másodszorra már tényleg tk-lett.
illetve meg lehetett volna csinálgatni,de ugy gondoltam hogy a benne lévő mumustól ugysem tudnék nyugodtan aludni,ugyhogy inkább nem élesztettük ujra....
A gyenge suzuki kifejezés azért nem teljesen helytálló......
(csak ha a sajátodból indultál ki.)
de félre a tréfával.....
kicsi pénzből vettem,és átmeneti vasnak szánom.bár az is igaz,hogy akikkel dumáltam és volt nekik ilyenük,kivétel nélkül mind szerették.
tehát még az is lehet hogy megmarad.(az asszonynak)
Ott a pont
Na végre leszállsz hozzánk is...

Te,láttam túl erős volt az XX neked és lecserélted egy gyenge Suzira...

Így mi lesz anyával?Hova ül majd...
én is jól éreztem magam.....
(persze levon a buli értékéből,hogy állandóan meg kellett hogy várjalak titeket,de ez legyen a legnagyobb probléma....)
Hát igen,mert mindenkinek teli a zacsi a téllel........
Valahogy mindig felüti a fejét ez a téma
De nem megy.....
Kimegyünk futóval érted...

Vkin meg leverjük az árát....
De szeretnék...

Igazából az év második felére egy olyan találkozót találtunk ki ahol lenne bográcsozástól kezdve minden,egy két meglepetéses dolgokkal.
Szerettük volna ha egy igazi összetartó csapat jönne össze...

Mi egyszer gurultunk Vassal,jocikirállyal,robotos,stb és kva jó csapat volt.
arra gondoltunk hát ha össze jönne 1 nagyobb létszámú csapat 1évben mondjuk 2 alkalommal legalább 50-60 motorral...

De a sors a szájkaratésokat elénk gördítette...
csak mert lotyót irtál...
Amúgy nekem egy picit messze van mert Németo-ból jönnék ha jönnék, de majd meglátjuk, mert a hülyeségre nincs kedvem hazamenni, mert ezek miatt a buziságok miatt "diszidáltam", de ha látom hogy értelmes a banda akkor megyek, mert biztos jó buli lenne!
Én csak gondoltam Walker a Texas-i kopó aki lever mindekit-re gondolsz...
ha szeretnéd

De ezt a buzulós témát ejtsük