Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....nem nem jöttél el!... Nem hívtunk! ;)....azért van különbség! ;).....Tisztellek! ;)
Csak műszaki mentésnek
Ktmgrande..

Most eloszor olvastam komolyat toled..
Egy hos hondas
1 Hondás valószínűleg jön...
Én már ezekben az időkben is beírkálltam ide tényleg más volt a szitu bár nem mentem el veletek soha mert egy igazi (yamahás)nem alacsonyodik le a suzukisokhoz de lélekben mindig itt voltam.
Sajnos nekem már akkor leáldozott így sosem tudtam sehova sem menni ahová ti,és szép lassan mindenkit utolért ez a Magyar genny bármit csinálsz itt az bukóra van ítélve és totális csődtömeg.
A találkozások ritkulnak marad a net az okoskodás az írogatás a semmiről,ráadásul ismeretlenül aminek aztán tényleg semmi értelme.
Sőt ami végleg kinyírta topikot hogy a szakmai kérdések tanácsok is vitákká személyeskedésé fajultak,aminek aztán tényleg semmi értelme.
Ne csináljátok ezt annyi szép suzuki,vegyetek egy kalapot is hozzá attól megnyugszik a társaság
Vagy KTM-et kell venni és topik sorsa is megoldódik meg lesz egy normális motorotok.
Termeszetesen johet mas is Szerintem
De a tobbiek is mondjak el a velemenyuket
Csak busások jönnek vagy jönnek motoros barátok is más motorral?
Hayabusa találkozó!

Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.

Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.

1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10.
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12. Hollo (Győr)
13.Pellez (Pécs)
14. Isti87 (Székesfehérvár)
15. Repelik József "Dotka" (Budapest)
16.
17. Zizó (Esztergom)
18.
19.
20. Biri+né (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2
21. Pupos ( Dunaújváros )
22. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
23. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
24. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
25. Hayabusaprezi (várpalota)
26. Zati (várpalota)
27.Petebe(Szombathely)
28. Steni (Pécs)
29. Hayabusaárpi(szolnok)
30. Roland89(Barcs) ?
31.
32. btibor (Budapest) cbr 1100Xx Stage1
33. Péter (Budapest)
34. Péter II (Esztergom)
35. Busafater(bp)
36. Busalaci (nagykáta)
37. Angyaltom (Szászvár)
38. Bóvári (Szászvár)
39. Pukli F.(Szászvár)
Szeretnék tisztázni egy helyzetet...amit tudom,hogy sokan nem értenek,nem tudják,hogy mi volt,hogy volt...és már nagyon kíváncsiak rá,hogy miért tűntem el?
...ez szólhat Beszólónak,Zwölf-nek...és annak a kb 300 "ismert","ismeretlen"ismerősnek akik folyamatosan keresnek,érdeklődnek,hiányolnak,hogy miért nem vagyok itt a Sport Motoron,miért nincs új vidi,stb?
Csak,hogy TISZTA legyen mindenkinek....ámbár szerintem mindenki mást mondhat.......mindenben,és mindenkinek lehet igaza....de a befolyásolt tömegek döntenek néha egy ember sorsa felett,és aztán befolyásoltság útján berakják egy "kasztba"-karanténba...nem tudom....nem is akarok belemenni,mert nem is érdekel....ezek inkább "érzések"nem bizonyosságok!
...az én oldalam...../nem kell vakon hinni nekem!....csak írom,az én verzióm!....biztos volt már sok meghalgatott....de nem tőlem!
...csak azért akarom leírni,hogy ez az én verzióm fojtott,nem mindenre választ adó magyarázata,mert a teljes igazság talán csak 2 emberre tartozik!Menyára,és rám,amit még mindíg,1 éve nem beszéltünk meg "dac"-ból....de mind a ketten nagyon rátartiak vagyunk,és hülyék!....de ez a Mi problémámk,a tömeget nem érinti,ez volt,ez van....
.....valaha,nem is olyan régen....ez egy fantasztikusan pörgő topik volt!Pörgős volt,mindíg történt valami....szinte szarrá írtuk!....gyarapodtunk,egyre többet írogattunk.....persze voltak közben szappan operába illő részek majdnem mindenki oldaláról....dehát ilyen a "közös ló" ! ....sokan lettünk,és összefonódtunk az XX-es csapattal is....egyre több volt a közös motorozás,rentgeteg taggal,fantasztikus élményekkel!Szinte minden 2.-hétvégén valahol voltunk közösen,és még jobbá vált minden....Felfedeztük egymást....kb 15-20 motoros....xx-Busa....szorosabb barátságok szövődtek....elkezdtünk össze járni,és még új tagokkal bővülni....közösen bográcsozni,storizni....mindíg mentünk valahova!Aztán szép lassan megismertük egymást,pletykálkodtunk,kasztosodtunk....de még míndíg megvolt a varázsa az egésznek! ....Néhányan szinte örök barátságot kötöttünk,miközben emberek jöttek-mentek....de inkább jöttek....majd ez elött 2 évvel,2011-ben...../szerintem mindenki megérezte/.....minden változni kezdett......szar lett....és még rosszabb.....
Ugye kifelé a Világ" felé nem fogod harsogni,hogy nem megy jól!?Ki hinné el?Hiszen Busád van,Büféd volt,és jól menő Chef vagy! ?....de valójában csak én tudom,hogy mi van a saját házam táján....2 ember tudta rólam,hogy mi van....!...de mindegy....lassan mindent lezárok sajnos...
Sajnos minden megváltozott,sokkal többet kell dolgozni kevesebb pénzért,mint régen....így mindenkinek volt bőven gondja....szinte rohanás az élet.....van,hogy telefonálunk,van,hogy eszembe jutsz....de még nem érek rá még....és este 5-kor már elfelejtelek,mert közben volt 34 hívásom,és 1000 témám,már 28 órája dolgozok,és cak az ágyamat akarom látni,Nálad ugyan az,mert te is gürizel mint állat,közben hazafelé összetörik az autómat,vagy már alszok....de te sem hívsz.....csak vársz rám.........és annyira várunk egymásra,közben mind a kettőnknek van rentgeteg gondja-baja+olyan dolga,amit kb 20 perc beszélgetés után sem tudnánk,nyugodtan,érthetően a másik fél számára elmondani,hogy megértse....ne pedíg indulatból válaszoljon,és aztán dafke.....tudom,hogy bennem sok hiba van.....tudom....sok képzelt vádat is kaptam,amit 10 perc alatt rendbe lehetne tenni talán...talán nem...nemtudom.........de amikor a csepeli sulit csináltam sem volt 5 percem,hogy bemenjek,mert rohannom kellett,hiszen melóban voltam,nem pedíg szabadban.....hiszed vagy nem...de tudod......"maszek világ"....hamar kibas....nak....
Higyjétek el,hogy szar....akár én bass----am el,akár nem.......nekem Menya volt a legjobb BARÁTOM!.....de Ő is kos,meg én is....ez a kemény.....hogy a durca legyőzött engem is...Hibás vagyok....tudom....ennyi.....de hibás más is.......csak rajtunk múlott.....röviden ennyi....mindenkinek a legjobbat kívánom!,és tanuljatok a mi példánkból!Széles utat,minden jót!
Naaa
Ha tudok természetesen megyek!De egy jó zöldségesnek akkor már szezon van!
Dehogy..
En sose tudnek normalis embert bantani
Szoval majus 4?
Akkor Veled nem rendezzük privátba,mert túl kemény vagy hozzánk!
En a privatrendezesbe nem gyozok a birosagra jarni
Tittelett!
Kösz Ice! ....ez megnyugtató lehet!
Most már tényleg jó lenne ha a motorozásról,motorokról,barkácsolásokról stb.szólna a fórum.Ha valakinek gondja van a másikkal rendezze privibe úgy mint egy férfi!
Hát testvérem,mert hát lassan így kell szólítanom téged a szívemből szóltál....
Jojo
Igazatok van..
Most miért kell így reagálni? Hagyni kell kibontakozni szegényt!Eltudod képzelni mekkora öröm neki,hogy végre beszólt valakinek!Miután elküldte a hozzászólást órákon át játszott a cerkájával mer olyan tökös lett!Ez elégtétel lehet neki a sok csúfolásért amit még az óvodában kapott és azóta is kísérti!Tehát írogasson csak nyugodtan!
Ha ilyen csajok vannak ott a helyünk! Csak az asszony meg ne tudja.
Vannak ilyenek...
Nem éri meg.....