Figyu,rábeszéljük Babetta Grandét is és ő úgy is késik mindenhonnan úgy hogy tutik lesztek....
Te oda érsz az elejére Ő meg majd zárja a sort.Bár minden parkolóban átöltözik 3x alsógatyáig....
csak részben van igazad!
abban például igen hogy Andry jó gyerek!
a többiben viszont nincs....
ha az én motorom 1 lóerővel erősebb,vagy 1km/h val gyorsabb,vagy 1 tizeddel jobb időt megyek nálad (vagy bárkinél) a ringen,
akkor engem igenis tiszteli kell! mert felsőbbrendű vagyok.
de az is elég ha csak drágább motorom van.
és ha ez mégsem elég,választok magamnak egy szerénytelen nevet,és királynak szólittatom magam.
Igazából abbol robbant ki a vita,hogy értsd hogy Andryx lebuzizta BB-t,akit ez szíven vágott.
Mikor elindult visszafelé a vérszívás akkor személyeskedő hangnemben válaszolgattak Andryx barátai.
Gyerekes viták de sajna elfajultak a személyeskedő hangnem miatt...
Az élet ilyen, senki sem tökéletes de szívünkben a motorozásnak össze kéne tartani minket hamár a VIKTORUNK nem teszi.....
hm.....
nem gondolom.
meg a távolabbi tervek sem támadó jellegűek.
(kivéve ha nyerek a lottón.)
mert akkor lesz nemulass....
és egyáltalán nem degradál,hogy Sir Anthony Hopkins-hoz hasonlítottál.....
Akkor még is ellenfél leszel a végén a parkoló hely keresésben...
nincs gondom!
Pep barátom orvosolja fényezési hiányosságainkat.
és ugy gondolom még zizó-t is felkeressük okosság témában....
Ne szívd királyunk vérét mert hát a bárdal jól bánik....
Figyu,rábeszéljük Babetta Grandét is és ő úgy is késik mindenhonnan úgy hogy tutik lesztek....
Te oda érsz az elejére Ő meg majd zárja a sort.Bár minden parkolóban átöltözik 3x alsógatyáig....
40 év és kész lesz
főszerepben az utolsó mohikán -jocikirály-
(most a királyságtól vonatkoztass el)
Valami fényezési gondod van olvastam a múltkor?
Na mész a picsába...
Mer ilyen formában nem ismerkedem
abban például igen hogy Andry jó gyerek!
a többiben viszont nincs....
ha az én motorom 1 lóerővel erősebb,vagy 1km/h val gyorsabb,vagy 1 tizeddel jobb időt megyek nálad (vagy bárkinél) a ringen,
akkor engem igenis tiszteli kell! mert felsőbbrendű vagyok.
de az is elég ha csak drágább motorom van.
és ha ez mégsem elég,választok magamnak egy szerénytelen nevet,és királynak szólittatom magam.
Igazából abbol robbant ki a vita,hogy értsd hogy Andryx lebuzizta BB-t,akit ez szíven vágott.
Mikor elindult visszafelé a vérszívás akkor személyeskedő hangnemben válaszolgattak Andryx barátai.
Gyerekes viták de sajna elfajultak a személyeskedő hangnem miatt...
Az élet ilyen, senki sem tökéletes de szívünkben a motorozásnak össze kéne tartani minket hamár a VIKTORUNK nem teszi.....