Én írtam tavaly oktoberben mikor megvettem a busát,hazajöttem vele 40 km-t és elkezdett haldokolni az AC pumpa,/ mint később kiderült/
Ha kezdett rendesen bemelegedni a gép megállt az AC,hidegen ment megint Mi se értettük,kicseréltük azt kész,csak előtte2-szer toltam haza kb. 1 km-ről. Azota ezen csámcsog a sok " robogós " ismerősöm!Meg ugyanakkor vett egy kollega is,írt is ide,de nem emlékszem a nevére,annak már a hazauton meg- megállt,Neki azt hiszem a negativ kábel volt laza,de ő visszavitte a kereskedésbe,és megcsináltatták!Én meg kifizettettem a volt tulajjal a vadi uj AC felét.
gp1?
csak ránéztünk a csundiék körmére és elhoztunk egy másik motort
úgyhogy KIFOGÁÁÁÁS
én odaadom tenyleg kipróbálhatod a busát, majd utána elmondod mi a véleményed..
Egyébként igen az eladós sztori volt amit te meséltél
pcv vagy efi?
tiltáskivétel?
sportlégszűrő?
ilyenek
Toltuk vételkor?Hm...
Nem az új tulaj akarta tolni volt?
Ice
Ha kezdett rendesen bemelegedni a gép megállt az AC,hidegen ment megint Mi se értettük,kicseréltük azt kész,csak előtte2-szer toltam haza kb. 1 km-ről. Azota ezen csámcsog a sok " robogós " ismerősöm!Meg ugyanakkor vett egy kollega is,írt is ide,de nem emlékszem a nevére,annak már a hazauton meg- megállt,Neki azt hiszem a negativ kábel volt laza,de ő visszavitte a kereskedésbe,és megcsináltatták!Én meg kifizettettem a volt tulajjal a vadi uj AC felét.