R1.et akarok egyeneskormánnyal,csak Ice terrorizál evvel a roncsal,az meg hogy miért kell rá egyeneskormány bonyolult nem akarok ebbe belemenni,de kb olyan mintha te kroszmotort akarnál világítással,én erre azt mondnám vegyél endurot,mert micsoda ökörség ez meg nem arra való,Erre te azt mondanád hogy akkor fölrakok egy elemlámpát az elejére mert nekem csak a kroszmotor jó az felel meg az igényeimnek.
Ki vagyok én itt, hogy beleröfögjek, de... egy versenypályára tervezett sportmotorból miért kell túrát faragni? Egy krosszmotorból lámpás endurót? Egy 50-es mopedből dragstert? Egy löttyedt f@szból pénzügyminisztert?
Igen, akár olyan is lehet, de úgy szimplán önmagában is tetszik a forma, főleg 2007-2008 Az új Big-Bang-es az ocsmány, gülüszemű, az nem kéne !
A buszmegállós motor egy gixxer 750-es Bódis GP1-el
Majd meglátod a szezonban amiről beszéltem, ha megyünk együtt. Feltéve, ha Te értékeled a nagy hangot
Az jól muzsikált nem ?
(na, nem kavargok itt tovább)
Lehet elgyengülök és bele szeretek egy másodperc alatt...
akit vittem busán annál repült a szoknya szanaszéjjel...
Ez igaz,majd meghallod a mienk hangját....
Korsszkormányos superbike...eeeehhhh...
Elviszi a hang...
Én is meg gondoltam és döntöttem,Busa. És nincs kapuzárási,meglátod és vágysz rá...
A buszmegállós motor egy gixxer 750-es Bódis GP1-el
Majd meglátod a szezonban amiről beszéltem, ha megyünk együtt. Feltéve, ha Te értékeled a nagy hangot
Ell barátunknak kapuzárásija van,és azt hiszi R1 a megoldás rá.
De elég lenne anyával foglalkozni nem az álom manóval....