Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi......holnap hívlak
Na neee
Ez olyan copys
Ha nem vigyáznak akkor marad a pelenkázás meg a kirándulás 20ft-os nyalókavevés árusnál 500-ért hiszti,mármint a nagy,bömbölés a (kicsi).
Majd gondolok rátok,amíg ti motoroztok,gyakorlom az esőtánc-ot
Múlt szezonban lecsavartam 10.000 km-ert, legtöbbet Mátra- Eger- Szlovák vonalon, de sosem láttam senkit szerintem innen a fórumról. Se elmenni, sem szembe jönni, se bandázni kúton sehol.
Gyertek ti is,hisz ide tartoztok..........
BusaJózsi-BusaAndrás
9-10
+tökös elbundi meg a neje,persze csak ha anyósék vigyáznak a kölkökre
Meg várunk a pizzázóba,de mi sörözni megyünk a sörözőbe,mert mire oda érsz addigra mi már szomjasak leszünk...
Busati-Busapó

8
Plusz akiket még nem ismersz....
Mi ketten vagyunk 60-ból, Ti 2-en Balázzsal, Menya , Mr = 6
Az enyémbe 200 fölött csak hálni jár az erő úgyhogy ha megvártok pizzázóban én is gyüvök
Mi is vagyunk egy páran és már van is 15.....
Ha minden jól megy 4-en alapból vagyunk és még nem szóltunk akkor senkinek. Csak nem nagy feladat még másik 4 Márkatársat beszervezni és az már nyóóócccc Busa
Hát majd idén......
Menne 6-7 busa aztán lenne olyan tehénbőgés mackó brummogás meg dünnyögés, hogy netovább. Sajnos még nem volt benne részem az 5 év alatt
Székesfehérvár-Várpalota uj 8 as út
Hát akkor ne tedd,hallgasd inkább a Gp-t...

Ja ja ja!
Miután mi mentünk elől,és mi indultunk előbb a Citáról,így csak a végén kullogtál és nem győztük kivárni,hogy utolérj így elindultunk haza.
De hát mind 1.......
Úgy perzseltek a vasakkal 300-as kanyar ? Nocsak merre van ez
Remélem idén tudunk menni legalább 6-an 7-en egy párszor együtt a Busmanokkal. Kemény lenne, bele sem gondolok...
Sajnos nem tudok nyilatkozki,mert a citán a max 30-as tempónál úgy lemaradt,hogy soha többet nem láttuk
Nemtudom mi lesz vele az uj 8 ason a 300 as kanyarokban,meghogy milyen bogarakról beszél!
Majd meglátjuk mit tud az a bicikli kormány
Rendicsek....
Nem a hang minden....
Az FJR is hangos még sem megy.....
Mi nem az alagút utáni kúton,hanem a Moszkvánál lévő kuton álltunk meg aztán gó haza...
De majd legközelebb....