Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menyus!
Ha eladod a tied mit veszel helyette?
Grat.sajna nem volt időm telefonálni.
1,3-ért elvitték!
gondoltam Zmenyus is sokkot kapna az fjrtől a busa után, és a zx14 ok,
DE a intruder?te viccelsz Elbandi koma
Suzuki intruder
zx14?
Nagy veszélyben lennél
Elaludnál rajta
FJR
Ez érdekes és mi lenne helyette?
Az enyém eladó
Köszi,de félre értettél.Írtamneked is,hogy ha a fehérről írtál akkor érdekel.Írtam másnak is,hogy az újabb Busa érdekel K8-tól.
Azért köszi..
06202651500
Ha hívtok és csak sípol akkor nem vagyok kikapcsolva csak mással beszélek és foglalt helyett ilyen buzin jelez
Köszönöm !

Adhatnál valami elérhetőséget
Más a probléma nem szabad csapkodnia,avval kezdje hogy a szánalmas kormánycsapágyat cserélje iparira avval valószínű megoldódik a gond.
Biztos laza a csapágy,viszont ha meghúzzák akkor meg szorul.
Nem!A Busán van gyárilag
Egy barátom vett FJR-t és lenne rá igény!
Az lett volna a kérdés,hogy milyet és hogyan lehetne ráfabrikálni

Az ember már csak ilyen.Nekem Toyota melléktermékem van,még is egy Suzuki melléktermékre vágyom mellé...
Félek az a nyomorult teljesítmény amit az FJR nyújt max egy próbakör elejéig elégítené ki Menyust.
Persze ha egy kifinomult műszerre vágyik akkor érthető.
Igazából a suzuki fő profilja a swift,a busa olyan melléktermék féle.
Igazából mindent leírtam a hirdetésben.
A km állás valós ! A motor újszerű.
Szeva Elllll!

Beszéltem a barátommal és rajta leszünk a projekten,tetszett neki is az ötlet....

Menyus nem kormánytelót szeretne, hanem Fjr-n gondolkodik...
Nincs még sosem csapkodott be,de még jelét sem mutatta,akkor sem ha kisseb hullámon nagy tempóval lejövetelkor elemelkedik az eleje.
Vagy két személlyel kigyorsításnál feljön nagyobb tempónál.
Mert ugye azt nem tudja az FJR hogy megyek 80nal-gázt adok azt kerék ahhoz gyenge.Gondolom ott jelentkezne a csapkodás igazán,viszont az tény hogy nagyon sok anyag van a vázban,meg a villanyaknál brutálisan túlépítették lehet azért.
Azért gyorsan két ömlengés között megjegyezném hogy a gyári kormánycsapágy egy szánalmas műanyagházas golyós kosaras bóvli.
De ettől függetlenül nem csapkod.
Miért úgy érzed a tiedre kéne?
Szia!
Ha a fehérre gondoltál igen.
Igazából ma kezdtem el keresgélni és szívesen meghallgatom ki mit árul hátha megtalálom az igazit...
Írnál róla?
Szia !

Az enyém nem tetszik ?

Üdv.