Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamit jó lenne már összehozni
Velős pirítós
Sziasztok! Pár napja lettem boldog tulaja a szépséges Busámnak. Hazahoztam és a 24000 km-es szervíz lenne épp aktuális, ha jól tudom. Ilyenkor, olaj és gyertyacseréje van csak? Segítségeteket előre is köszönöm! Amennyiben nem lenne válasz, akkor megérdeklődöm valamely suzukiban. Üdv
Szombat vagy vasárnap valami túra?
Esetleg Ring?
Vagy Barcelóna?
Király!
Akksim jó, kimértem, annak pedig üzemmelegen is ugyanúgy kellene indítani ha hibátlan... önindító hidegen még tekertet bár néha akkor sem az igazi... melegen pedig egyet teker és mintha megszorulna... de a szerelő majd megmondja a pontos hiba okát...remélem :D Köszönöm mindenkinek a segítséget srácok, ha meglesz a tényleges hiba, jelzem :)
...blokkbontás nem volt, Fekete663 írt egy elfogadható hibalehetőséget, perselyeztetni az önindítót, szorul... a héten megy szerelőhöz, idomokat lebombáztam róla már :D
Helló!

A blokkod volt bontva? Ha igenl lehet, hogy vékonyabb tömítés lett betéve és ilyenkor melegen megszorulhat az önindító.
Csak egy tipp.
Ja, hogy nem teker az önindító?!
Aszittem nem indul hiába teker. Aksi?
Hm! És azért nem tekeri az önindító?
Esetleg szelep hézag. Hidegen még zárnak, melegen már nem zárnak, (vagy nem mind zár) így nem is indul.
Remélem 2 hét múlva beugrom
Morgan Freeman!
Tittelett mindenkinek!
Gratulálok minden érintett Kolegának!
Sajnos ,vagy szerencsére nagyon elfoglalt vagyok mostanában,szinte szó szerint leköt a "szakma"!
Gabi mindezektől függetlenül beugorhattál volna hozzám,már 2 helyen vagyok!Nyitottunk egy éttermet is a 7-es úton!
Kitöltöttem
Nagyon csecse, de azért az adatlapodat töltsd ki légyszíves
Az én motorom
Szép reggelt mindenkinek, eltekintve az esőtől :)
Feket663 köszi az infót, megnézetem az önindítót, amúgy hosszabb út után már a gázadás se segít indításkor... :D
Bekő Tóni!