Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

Én is ezt kérdeztem mindenkitől, még mielőtt megvettem, és mindenki azt mondta, hogy sokkal finomabban fog dolgozni , gondoltam ez jól hangzik, de számomra mégsem derült ki, hogy valójában miben is fog ez jelentkezni...

Két részre osztanám: rugózás, és a csillapításra.

A rugózás egyenletes tempóval haladva lágyabb(én direkt így kértem), az apró úthibákat jobban elnyeli mint a gyári.(nekem ez volt a legnagyobb problémám a régivel, mert hosszú rossz minőségű úton teljesen kikészült a csuklóm a sok apró ütéstől)

A csillapítás csak úgy tudnám megfogalmazni, hogy most tudtam meg, hogy milyen érzés az, amikor az első kerék még extrém rossz minőségű úton erős fékezéskor is tapad.
Nem is gondoltam volna azt hogy a régi teleszkóp ennyire elpattogott (nem csúszott meg soha, de mégsem volt tökéletes a tapadás).
Kicsit olyan érzés mintha jobb lenne a fékem, de ugye nyilván ahhoz nem lett nyúlva.
Sajnos szerpentinen még ne tudtam kipróbálni, de remélem, hogy ott jól fog viselkedni.

Gábor XX többet tudna mondani, mert ő sokat ment már vele(együtt csináltattuk)

Az ára: 60 000Ft körül van.
küldtem mailt
Én elszaladtam a gyertyáimmal véletlen vagy 35-öt.
Nem volt indítási gondom még akkor sem.
Hasadra süt a nap.....
Hi!
Esetleg tudnád részletezni miben különbözik a progresszív rugód használat közben a gyárihoz képest? Csak a nyálcsorgatás végett... Nagyságrendileg mibe fájt? Csak ha publikus....
hú de morbid vagy ma gabi bá...
Bőrruhád első tulajdonosa meghalt benne.
Fénymásold le az életed - ha elveszítenéd, jó ha van róla másolat.
Minél előbb meghalsz, annál tovább leszel halott.
mikulásgyertya télire!
zoli cbr!miért nem engem kérdezel,hogy mi kell a busádba?
ime!ez.
9-re megtankolva a garázshoz!
NAPOT
Holnap hova és mikor menjek?
Mennyéaludnijobbanjársz
Oszt? 1x 32 az ember..................... ennyi nekem is jár.... vagy mi a szösz..........
Má be van baszva mint az állat
Szia !

Köszönöm szépen............ nagyon jólesik, hogy gondoltál rám......... ajaj,,,, már írni se tudok...
Oké!
Legalább valahol,valaki nekem is irja!