Fékről jut eszembe... mióta elhoztam a motort, az első féknek furcsa súrlódó hangja van Fog, a betétek is jók... mitől lehet? Valaki azt mondta, mert puha a betét
A fék továbbra is szar
Nyikorog,meg szaggat,majd ma megnézem,mi a nyűgje
Köridőmérő meg az Euromotors-nál olyan 20 körül vettem
Kb 15 perc a zanzásítása
van egy garmin etrex legen gps-em amit amúgy repüléshez használok, de tökéletes motoros tracklog gyűjtésre is.
most is készült log, utólag le tudom tölteni, konvertálgatni a formátumot és xy progival megnézni. (eddig is így mértem a köridőimet)
a bajom csak az, h én linux-ot használok és minden lap timer program windows-ra van és rühellek ezért egy win-es virtuális gépet működtetni :)
ha van egy E vagy N szériás Nokia telefonod, célszerű lenne venned egy külső GPS vevőt és az ingyenes Race Chrono programmal nagyszerűen lehet időt mérni, igaz csak utólagosan.
végre kijutottunk mi is. jól éreztük magunkat, de a pályázás érdekes volt... a csoppertől a robogón kersztül a gyökketővel haladó sportmotorokig minden volt.
regisztráltam a MERSZ esti motorázsra is, remélem beférek majd.
voltak kint komoly fényképező technikával is, nem tudjátok, hogy hol érdemes körbenézni képek után?
Menyus, fék azóta ok?!
Érdekelne még a köridőmérőd, hol lehet ilyet szerválni, mennyiért, mit tud, és mennyire nehéz a házba aplikálni a vevőt is mint ahogy nálad van?!
Atomboláról:
Azt mondták 3-kor lesz tombola húzás, 3-kor odamentem semmi!
Kérdezem a műsorvezetőt, azt mondja nem tudja de megkérdezi.
Megkérdezte 6-kor lesz!
Én 5-40-től ott csápolok, gondoltam mindjárt- mindjárt!
6,00 azt mondják záróra.
Én szerényen be a szervezői boxba, habzó szájjal, mire a válasz, már volt!
Na műsorvezető gyereket elkapom, hangsúlyozva 116 kilómat, erre ajándék csomag összerak nekem vigaszul!
Poén: Hondás cuccok
Nyikorog,meg szaggat,majd ma megnézem,mi a nyűgje
Köridőmérő meg az Euromotors-nál olyan 20 körül vettem
Kb 15 perc a zanzásítása
ÚÚÚÚÚÚtállak
most is készült log, utólag le tudom tölteni, konvertálgatni a formátumot és xy progival megnézni. (eddig is így mértem a köridőimet)
a bajom csak az, h én linux-ot használok és minden lap timer program windows-ra van és rühellek ezért egy win-es virtuális gépet működtetni :)
regisztráltam a MERSZ esti motorázsra is, remélem beférek majd.
voltak kint komoly fényképező technikával is, nem tudjátok, hogy hol érdemes körbenézni képek után?
Menyus, fék azóta ok?!
Érdekelne még a köridőmérőd, hol lehet ilyet szerválni, mennyiért, mit tud, és mennyire nehéz a házba aplikálni a vevőt is mint ahogy nálad van?!
egyébként az egész szervezés csapni valo volt!
Gondolom a tombola nyertese,már a tombola meghirdetése elött meg volt!
Atomboláról:
Azt mondták 3-kor lesz tombola húzás, 3-kor odamentem semmi!
Kérdezem a műsorvezetőt, azt mondja nem tudja de megkérdezi.
Megkérdezte 6-kor lesz!
Én 5-40-től ott csápolok, gondoltam mindjárt- mindjárt!
6,00 azt mondják záróra.
Én szerényen be a szervezői boxba, habzó szájjal, mire a válasz, már volt!
Na műsorvezető gyereket elkapom, hangsúlyozva 116 kilómat, erre ajándék csomag összerak nekem vigaszul!
Poén: Hondás cuccok
De mivel nem birom ki,igy hármat ide is felteszek!Max. Menya megbubol!
megenst egy szép napot töltöttünk együtt!
Folyt köv jövöhéten!