Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Busával alacsonyan repülnek! Nemde?!
Tapolca-Kapolcs tényleg kellemes szakasz, csak az út minősége nem valami jó Sőt, mondhatni szar...
Jó reggelt!
Ha van kedvetek, akkor megnézhetitek Keszthelyen a Festetics kastély vadász és modellvasút kiállítását, ami kb 500 méteres kitérő csak, mivel arra lehet kikerülni a várost. Én a déli part helyett inkább a kis-Balatoni részre mennék! Ez a rész kb Kehidakustánytól Zalakarosig nyúlik. Változó útminőség, rengeteg kanyar. Én motorral most jártam arra először VFR750-el és ZoliCBR-rel, de nagyon tetszett. Ha szerettek termálfürdőkbe járni, akkor Van kehidán és Zalakaroson is. Meg még amelyikről nem is hallottam...
A déli part szinte egybefüggő lakott terület, a Balatont se nagyon látni. Biztos van arra is rengeteg dolog, de szerintem motoros szempontból jobb az északi rész.
Ha a szállást keresitek és kampingben gondolkodtok, akkor Balatonfüreden van egy jó kis kemping, ahonnan kiválóan lehet "csillagtúrákat" csinálni a ZoliCBR által javasolt útvonalon. Szép nagyon! Esetleg Tapolcáról érdemes átmenni Veszprémbe, majd onnan vissza Balatonfüredre.
Remélem sikerült jól összezavarnom!
Szép napot Kívánok Mindenkinek!
Hosszú várakozás után megszületett a mátrai video!
Előre szolok, nem érdemes csak akkor megnézni, ha szánunkra 10 percet, és nem rohanunk, mert hosszúra sikeredett (10 perc)

Remélem sokunknak, tudok egy kis örömet szerezni vele!

http://youtu.be/p9rieEn-zJc
Szia!

Én a balaton északi oldalát javosolnám, és a balaton-felvidéket. Kellemes dombos, kanyargós környék, normál-jó minőségű utburkolattal.
Én nagyon szeretm azt az utat, ami Tapolcáról megy Kapolcson át Veszprémbe!
Ha programot és látnivalót kerestek, akkor Balatonendericsen találtok:
http://www.afrikamuzeum.hu/hu-...

http://www.csodabogyos
.hu/

Mindenképp érdemes felmenni Tihanyba, ott van egy étterem gyönyörű panorámával a Balatonra!

Füreden is van egy nagyon szép partszakasz, ott nagyon jó kávézók vannak, de vigyázz, mert a túristák képesek ráűlni a motorodra, és azon fényképeztetik magukat. Az enyémre is ráűlt egy külföldi.
Szép jó napot mindenkinek!
mi forint ez a fekete dobozos feher fogaskerekes vezetekes beazos szerkzett?
Óvakodj a részeg autóSthol
Ja jóóó csak nehogy eladd mint Coolrider
Mit kezdhetnék sok erős emberrel?! Még ha csak a motorjuk, az smafu!
Beszartál mi
Köszöni szépen mindenkinek
De most már alszik
Úgyhogy lábujhegyen irogatni
Május 23. Vasárnap Esti Motorozás Hring 18-20 ig
1.Fiveurban
2.Menyus
3.Mr.

Ezt is kihozhatnád a ringre
Ma délután madarat reptettem, ááá de jó is volt Holnap reggel eredetvizsga, aztán délutánra már teljesértékűen az enyém!
Jó estét!
Isten éltesse a Cseppséget nevenapja alkalmából!
Május 23. Vasárnap Esti Motorozás Hring 18-20 ig
1.Fiveurban
2.Menyus
3.Herci
4.Mr.
Ez a Coton nem is rossz ötlet
Ja.......ebből a szögbőlnem is nézki anyira zárlatosnak
Rep. modellező bolt kb. 10000 pénz egy 10 kg os szervó motor (igen kis méretű, + egy szervó teszter , és nem kell végálláskapcs., és nem ázik be.
Üdv.
Menyus! Ez így néz ki, kicsit el vagyok bizonytalanodva.
Szerintem húzd bele 1 nagy cottonba
A túlélő felszerelésem