Nekem nincs sebességkorlátozom!
Illetve van hozzá okosság!Szivacsozni nem lehet,illetve felesleges.(egy évre eltárolja) rajzol,amit rajzol ez van,haladni kell!.Multkor is mikor megálitottak,adtam volna a lapot,de csak annyit kért nyissam ki,oszt rádugta a laptopját!Akkor mondta,hogy egy évre visszamenöleg kitudja kérdezni az orát!Még jo hogy kevés ilyen kütyüjük van!
Kb. 130 Dollár=28.000.- Ft. Most szereljük, de kalandos , ugyanis rossz esetben beleérhet a kerékbe, igy kicsit átalakítjuk, és a vizzáróság is javul.
Ja meg a SUZUKI matricák is ugrottak
Egyébként egy teherautotol nem is rossz!Az XX-ért még kapol!
Az egyik a listámon!a másik a Samsung!De az biztos az LG-röl mindenkit lebeszélekEgy rakás szar!
de nincs tapasztalatóm róluk!
Asztali DVD felvevöt vennék,milyet ajánlotok!A mostani az LG,de elég sürün van baja!
Illetve van hozzá okosság!Szivacsozni nem lehet,illetve felesleges.(egy évre eltárolja) rajzol,amit rajzol ez van,haladni kell!.Multkor is mikor megálitottak,adtam volna a lapot,de csak annyit kért nyissam ki,oszt rádugta a laptopját!Akkor mondta,hogy egy évre visszamenöleg kitudja kérdezni az orát!Még jo hogy kevés ilyen kütyüjük van!
A Nemzeti Közlekedési Hatóság tud erről?
Szivacsozzuk a tachográfot?
Ja meg a SUZUKI matricák is ugrottak
"Szép" kép(táj) fogadott!
Titkolozik!
bedöntés