az attól függ,milyen keményen nyomják azok a supermotos arcok!ha langyosak akkor lehet,hogy tényleg nem jo nekik,pláne ha a legkeményebb van fent.
nekem van itt egy-két supermotos volt vesenyző arc barátom,akik viszont esküsznek rá.a busa egyébként is nehéz motor,ugyhogy ha még nem is mész állat módon,akkor is van esély arra,hogy nagyon jól tapadjon.nálam is ez a helyzet.
ezért teszek vele egy próbát, mert ti tapasztalatból tudjátok azt amiről én csak olvasgatok még
szóval respekt és próba
ráadásul szombaton voltam életemben először pályán és nagyon beindultam tőle, alig váromh egy normális gumival milyen móka lesz
a zolicbr többek közt látta az én slick gumimat amivel anno jártam,és annál szarabbal még szerintem senki sem motorozott,és mégsem estem el!sokat sporolhatsz egy pár slickel,és az is gumiból van,ugyhogy ne tarts tőle,mert nincs miért.csak tanácsos vágottat venni,mert én már jártam ugy,hogy előrementem a lámpánál,és beálltam az első kocsi elé,ami épp egy rendőrautó volt.ha figyelnek,lehet,hogy levettek volna egy kis "apróval"?vagy egyebek...
olyan ez mint a puding.
holnap koccanok Mr-el ha minden jól alakul aztán kifaggatom
Supermotosok pl lehúzzák h nem jó utcára.
De nektek inkább hiszek, mint egy netes forrásnak
olvasgatok utána, tegnap is bennetek olvasgattam meg próbáltam tudást találni a neten.
szerintem kipróbálom, mi bajom lehet?
A "traktor" gumimnál minden jobb
FIstván! Nem jól írtad a címedet! Az Csenger, XXVIII. ker. Péterfia u. XX. Na így jó!