Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!
FIstván! Nem jól írtad a címedet! Az Csenger, XXVIII. ker. Péterfia u. XX. Na így jó!
Akkor rosszul tudják. a hardy tárcsa nem teljesen egy vonalban levő tengelyeket köt össze. google a barátod...
tessék ez egy fogaskerék:
az attól függ,milyen keményen nyomják azok a supermotos arcok!ha langyosak akkor lehet,hogy tényleg nem jo nekik,pláne ha a legkeményebb van fent.
nekem van itt egy-két supermotos volt vesenyző arc barátom,akik viszont esküsznek rá.a busa egyébként is nehéz motor,ugyhogy ha még nem is mész állat módon,akkor is van esély arra,hogy nagyon jól tapadjon.nálam is ez a helyzet.
Tegyél közé ellenállásnak egy izzót
igen olvastam a gumi problémád, de ez már a múlté ha minden igaz
ezért teszek vele egy próbát, mert ti tapasztalatból tudjátok azt amiről én csak olvasgatok még
szóval respekt és próba
ráadásul szombaton voltam életemben először pályán és nagyon beindultam tőle, alig váromh egy normális gumival milyen móka lesz
mondták,de már nem emlékszem pontosan.kétezer meg egy pici van az emlékeimben.
a zolicbr többek közt látta az én slick gumimat amivel anno jártam,és annál szarabbal még szerintem senki sem motorozott,és mégsem estem el!sokat sporolhatsz egy pár slickel,és az is gumiból van,ugyhogy ne tarts tőle,mert nincs miért.csak tanácsos vágottat venni,mert én már jártam ugy,hogy előrementem a lámpánál,és beálltam az első kocsi elé,ami épp egy rendőrautó volt.ha figyelnek,lehet,hogy levettek volna egy kis "apróval"?vagy egyebek...
én 10éves korom itt élek nincs ezzel semmi gond, csak szokni kell
Évek óta járunk vele és ár-érték arányban minden gumit ver!
két hete szombaton itt a házunkban késelték egymást.
nyugis környék
Van itt egy jó haver aki segít nekem, V betűvel kezdődik a neve és ologyával folytatódik.
Nem tudod, mennyibe kerül náluk?
Hívtam a Matát, de valahogy nem (akarnak) tudnak Suzukihoz alkatrészt rendelni.
olyan ez mint a puding.
holnap koccanok Mr-el ha minden jól alakul aztán kifaggatom
Supermotosok pl lehúzzák h nem jó utcára.
De nektek inkább hiszek, mint egy netes forrásnak
Miért nem szóltál, intézkedtem volna!
fiveurban kolléga!a főnökömék pont szegeden voltak,és azért nem mentem.komoly!
Az jó hely 2 évet voltam a Práter utcában fiatalon, volt mit nézni éjjelente az ablakból
olvasgatok utána, tegnap is bennetek olvasgattam meg próbáltam tudást találni a neten.
szerintem kipróbálom, mi bajom lehet?
A "traktor" gumimnál minden jobb
nálunk csak szimplán fogaskerék te fajankó!
a menesztőgumit a black motorsnál meg hardy tárcsának hivják!
én 1es nélkül a 8ban
persze, Csenger, XXVIII. ker. Péterfia u. xxx.
Felköltözzek?
animal!mi van a slick projecttel?eldöntötted már,hogy kipróbálod-e?
hát.... ezis a törődés egy formája
apropo!lakik innen valaki a 18.ker ben?