Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért furcsa nekem,hogy még vannak akik hisznek a castrol olajokban...kalap szar szerintem is.
köszi zoo!a hir lesujtó,és nem vigasztal semmi ez ügyben.
Sajnos a Castrolnak már csak a neve maradt meg,a minösége nem!
Legalábbis többek ezt tapasztalták!Ez olyan mint a mercedes!A mostaniak minöségben nyomába se érnek a 20-30 évvel ezelöttieknek!
Én most Motul 20W-50-et tettem bele!Akcio miatt.A 4-lityi 8000Ft volt!
Hogy milyen,még ne kérdezd!Egyenlöre finom töle a motor,de még nincs benne 1000-kilométer se,és még nem volt 50-fok!Majd akkor kiderül mit tud!
MOL Dynamic 10W-50, nekem kiszállítva a 4 liter 9200 forint volt, mert most van 20% kedvezmény, aki most regisztrál a www.olajexpressz.hu-n vagy ebben az évben ez az első vásárlása. Biztos forrás, nagyon jó minőség, akinek ajánlottam, még mindenkinek bevált. Ráadásul a Castrol után jóval finomabb lesz a váltód.
Hello Urak!

Korábban olvastam a javaslatokat a motorolajokkal kapcsolatban(természetesen nem jegyeztem meg ), de mivel eljött ismét a csere ideje, azon túl hogy érdekelne milyet is válasszak(jelenleg castrol power 1 4t 10w-50), kellene az az infó is, hogy hol szerezzem be, mivel apró likviditási problémáim vannak számit az ár. Bp, vagy Érd környéke előnyben. Most a castrolra 3440/l mondtak.

Köszönet !
Jó napot Mindenkinek!
Sziasztok
Egy kis infó akit érdekel. Végre elkészült a Csunderlik Csabiék Suzuki ECM Tunerja .Az első tesztdarab az én motoromba került tesztelésre, és úgy nézki hogy királyság. Ez is USB kerezstül programozható mint a Power Commander ,és két féle beállítás lehetséges Szerintem az ára is jóval ólcsobb lesz mint a Commanderé. Érdeklődni www.prop-tech.hu
szép napot ide is...
itt megtudhatsz minden friss infót
ezt is megirták már korábban
most valami német bajnokságokon indul,mert azon végig tud versenyezni, a BSB ben meg csak párat tudott volna menni és óne píííííz...ilyen ez a recesszió....
friss infók moci versenyekröl
Hátul tárolnám a kertben,és ha szügségem lenne egy kis lére csak hátramennék a fejszével,és lehasítanék belőle egy darabot
Mondjuk letakarnám egy ponyvával mert a kannibálok azt hinnék réztömb és visszavinék a MÉH-be.
öööööööö nem így gondoltam, de mindegy csak arany legyen
vagy esetleg platina
Kövekezésképpen a lehető legnagyobb méretű legyen...a súly jön magától...
követve ezt a logikát lenne egy 2.5 omegám amit becserélnék egy azonos súlyú aranytömbre, nem zavar ha a térfogata jelentősen kisebb
az a gond h az aranynak elég magas a fajsúlya, szóval jobban jársz, ha a méretet elfelejted és csak a súlyhoz ragaszkodsz
Nekem lenne egy sólámpám amit fel tudnék ajánlani egy hasonló súlyu és méretű aranytömbért cserébe
1:1-ben
Tudtam
Azt hát...
igen
Az egyik álmod már teljesült! Csak így tovább!
hun az a sóderkupac?
én tudok keményen dolgozni az álmaimért
Persze titokban aranyat mos a sóderéből
Látod! Valakinek bejön az élet! ódival jár, meg hajabusát nézeget a kertjében...