Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csini
egy kis kozmetika
Igzából egy Fjr-t sem ismerek,más világban élnek,szinte mind nagybelű papa tele lével akiknek más gondjuk sincs mint a motorozás.
Akivel találkoztam eddig nem értette,miért van felemelve a kipufogóm,hogy milyen gumi is van a gépemen,és minek viszem pályára a szeretett típust.
Mondom én csövi motrostalálkozón részegen fetrengő FJR-s vagyok,azt sem tudták miről beszélek
volt kint egy fjr-es srác is mikor ott voltunk, egy piros 650es husánggal
hát kicsiben kell kezdeni
Igen ismerem ezeket a városi legendákat,de hiszem hogy egy motorkerékpár előbb törik porrá mint,a szívének bármi baja lenne.
Ráadásul az FJR-en egy alulméretezett ótvar a légszűrő ami szerintem rossz helyen is van(a hátsó kerék mögött)és szépen beszíjja akerék állltal generált port így a gyári jó hatásfoka KB2000km azt szevasz.
Ezért persze az FJR-fórumról eretnekség vádjával kitiltanának,de ez akkor is így van.
Nálunk mindent lehet
Sportlégszűrőőőőő?
Ilyet ne emlegess a busa fórumon,mert tönkre megy a blokkod,meg befeketedik az idom a motorodon!
Bizony ám, tavaly ota szép fehér,idén meg kapott sportlégszűrőt,még ki van vonatva 9.-éig,de aztán kezdem a szezont,lehet idén elmegyek egy párszor veletek is gurulni.
Persze csak ha lehet
De azután gyorsan felépült
FJR meg van még?
Vagyis pontosítok én 160-nal még nem vettem be eggyiket sem, de ismerek egy olyat,akinek a sogórának,a nejének a keresztapja,megcsinálta
OKÉ vettem
Jóóó most egy kicsit túloztam a hatás végett 160-nal
De jó lenne a Hringen 200-al fodulni
Bizony Kakucs az eggyik legjobb tanulópálya,ugyanis aki nem tud kakucson 60-bevenni lepon egy kanyart, az a H ringen sem fog tudni 200-al
Menyus! Nem mondod hogy csak 3 kép sikerült
Kellemes húsvétot mindenkinek és sok locsolót a hölgyeknek!
a bakancsomat nem teszem fel mert kinevettek, gyorstalpaló oktatás keretében barátom elmondta mire figyeljek és mire ne (őrült supermotosok:)
és hát a bakancs kopási sebességről nem esett szó, még jó h a szünetben észrevette, mert a lábujjam is ráment volna
nagyon király volt.
sokan lehúzzák itt a sportmotoron, h kis pálya, de szerintem ilyen kezdő madaraknak mint én is kiváló ismerkedni a kanyarokkal. szerintem
egy előtte utána kép.
kakucsring, kanyarodás tanulása
sziasztok
hát én inkább nyugodt napot kívánnék, családom nő tagjait elnézve, ez a húsvéti balhé nem olyan jó móka
Sok locsolót a csajoknak!