Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...............miért nem moccozol Te is?
Ez tényleg kezd egy brazil szappanoperába átcsapni...
Megint csak igérgetsz!
Mi pedig tényleg vártunk!
mondjuk a hringre éppen kocsival is ki lehetett volna jönni...
nem hazudok,de tényleg szar dumának tűnik...
rohadtul lett volna kedvem menni,és a ringre is kinéztem volna.
még egy haveromat is hivtam,és ő is azt hiszi,hogy átbasztam amikor lefújtam a dolgot reggel...
szuper.....
Nagyon szar duma találj ki valami jobbat
Folytatódik a hengerfej saga! A mai örömhír az volt, hogy a szeleprugók, aminek elvileg a minimális mérete 35,1 mm (belső) és 45,2 mm (külső) kellene hogy legyen, kb 7-8 mm-el ez alatt a méret alatt voltak a valós méretei... Úgyhogy szeleprugó is rendel.
tisztelt fiveurban kolléga!
elnézésedet kérem amiért becsaptalak,de nem tehettem róla..
menyus zzr tartotta a szavát,és a gumim le lett cserélve.
szombat reggel mentem a motorért,és a főnökömék ahol a motort tárolom elutaztak,és be sem tudtam menni a kapun...
még jó,hogy a csajom nem illant el egyből amint kiszálltam a ház előtt,mert jöhetett volna vissza,és akkor aztán lett volna visitás...
de ami késik nem mulik!
kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk minden motoros(és motornélküli)társunknak!
Eléggé meghalt a kamera .
Tittelett!
Az első...........
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Persze 100LE-re én is szívesen fizetnék adót!
Ja, még valami!
A tíz éves Hayabusa találkozón kb. 200 francia busással találkoztunk és valóban megerősítették, hogy 100 lóerővel vették a gépeket. Viszont tudod, hogy hánynak maradt 100 lóerő 1 hét után? Megmondom: nulla! Sőt "tuning" kipuffok, elektronyikák, kütyük fél éves korukban, a korlátozás kivételén túl kb. 70%-ukban volt.
"Viszont azzal talán többen is egyetértenek, hogy az olyan kaliberű „csatahajóknak”, mint például a Suzuki Hayabusa 1300 vagy a Kawasaki ZZR 1400, nem sok értelme van és inkább csak a gyártók nagyzási mániájának ("torz")szülöttei." Muhahahaha
Menyus ez a 3 kép nem valami sok!
Zoo!

Ez baromság,már pár éve is ment a pletyka...
Kinek adnák el akkor a nagyobb motorokat?
Ha ne tán bevezetnék,úgy is lenne rá ember aki "kiszedi" a korlátozást stb... Szval szerintem don't fos!
Igen!
Bár csak csoki képben,de ott voltam!Majd legközelebb!
alakul a banzáj!
érdemes elolvasni!
100 Le-európában?
javítás sajnos cserével oldódott meg de legalább most jól müxik :)
Magas, szőke, hosszú combút! Amúgy ETZ project hogy áll?
Közöd
Kit vittél cimbi?
Biri kedves mama?