Te ezt nagyon jól tudod Barátom,hiszen majdnem a CSALÁDOD ment rá az ármánykodásra!
Tudni kell azt is,hogy az én idejövetelem sem volt egyszerű,nagyon sokáig kilógtam,és nem fogadtak be ide...........ahová mások hívtak!
Rentgeteget kaptam,általában rosszat!
Baj volt a nevemmel is,amit szintúgy motorosoktól kaptam.........nem én választottam!
De szerencsére megismertük egymást,és mindannyian kellemesen csalódtunk...............DE ETTŐL ÉN MÉG HÜLYE VAGYOK!
sok mindent meg kéne beszélnünk,én úgy gondolom,mert ha meghallgatsz legalább 1 szer,akkor meg fogsz érteni minket is,nemcsak a 130-as csapatot!
Nem csak arról van szó,hogy mi voltunk itt az "öregek"!
Csak annyiról:
-barátság
-egyenesség
-őszinteség
....................ha valakinek akármivel gondja van,lásd túrasebesség,tempo.,vagy bármi......akkor oda kell állni a többiek elé,és elmondani,megbeszélni,nem pedig hátul keverni a sz----------rt,és beleszólni más család életébe!
Igen.............sok-sok mindenen túl vagyunk már!
És én ennek örülök!Annak is,hogy megmaradtunk!
Mindenkinek 10-teletem!
Ha kellek itt leszek!
Holnap jövök! .
Én azt tanácsolom,hogy készüljünk fel!
U.I.:Egyenesben minden tacskó gyors!
Neked le kéne informálnod még ma Yoda mestert !
Vagy menj ki az udvarba követ aprítani sódernek!
Mikor látlak már te széltoló Kavicsos?
Benne vagyok!
Tudni kell azt is,hogy az én idejövetelem sem volt egyszerű,nagyon sokáig kilógtam,és nem fogadtak be ide...........ahová mások hívtak!
Rentgeteget kaptam,általában rosszat!
Baj volt a nevemmel is,amit szintúgy motorosoktól kaptam.........nem én választottam!
De szerencsére megismertük egymást,és mindannyian kellemesen csalódtunk...............DE ETTŐL ÉN MÉG HÜLYE VAGYOK!
majd hétvégén rakok fel több képet.
A gumiról is Mr
Te is túlságosan közel vagy hozzám,mint Animal!
Vigyázzatok!
Én Gödöllőn.
Nem csak arról van szó,hogy mi voltunk itt az "öregek"!
Csak annyiról:
-barátság
-egyenesség
-őszinteség
....................ha valakinek akármivel gondja van,lásd túrasebesség,tempo.,vagy bármi......akkor oda kell állni a többiek elé,és elmondani,megbeszélni,nem pedig hátul keverni a sz----------rt,és beleszólni más család életébe!
Igen.............sok-sok mindenen túl vagyunk már!
És én ennek örülök!Annak is,hogy megmaradtunk!
Mindenkinek 10-teletem!
Ha kellek itt leszek!