Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcce!
Irigy vagyok, hogy vannak?
csak hogy kompenzáljam, hogy hülyeségeket írtam eddig, a te plekód neve F. Fabbri.
Ma találkoztam egy TÜNDÉRREL!
Haya15!
Fabrik-kal nyomom,Fekete-füst színű,volt Puig-om is, a kamera tökéletesen átlát rajta,jók!240 felett kezd el rakoncátlankodni a szél.Sajnos balesetben törik ez is.............de pótolható!
Ezt igazolom!
Na jó, most az egyszer
Én még 2008 februárjában vettem, akkor elég drága volt( 36) de tökéletes a 120 kilós baba testemhez.
Előtte voltam ( február eleje) Siófokon pár elvetemült Busással, és visszafele az Új 8-ason nem tudtam velük lépést tartani a gyári plexivel, mert annyira rázta a fejemet.
Erre csináltam ( egy régi bukósisak plexi felhasználásával) állítható megoldást, ami akkor lett jó, ha 8 centiméterrel megemeltem.
Az Ermax pont 8 centivel magasabb mint a gyári.
Bocs már. . .
Nekem van ERMAX
Én igaz, hogy 1. gen. Busán, de használtam Puigot, majd jelenleg Zero Gravity-t. Illeszkedése tökéletes mindkettő, a karcállóságuk is nagyon jó. A Puig magasabb, azzal 240-ig (amit a német Autobahnn próbáltam ki )lehetett egyenesen ülni, a ZG alacsonyabb profilú, de direkt ezt kerestem, ezzel kicsit hamarabb kell beülni. Én a fentiekből adódóan mindkét céget tudom javasolni kipróbálásra, de konkrétan nem tudok javasolni semmit az eltérő évjárat miatt. Azt tudom, hogy Mr. Hayabusának Ermax van, Zmenyusnak meg 5urbannak meg talán Puig az újabb fajta Busán. Talán ők többet tudnak mondani vagy esetleg el lehet tőlük kis időre kunyizni.
Segítséget kérek ! Látom sok Hayabusán van utángyártott emelt plexi. Tapasztalatokat kérnék:
-Milyen gyártmányok vannak?
-Mennyit javít normál (120-200) tempónál?
-Nagyobb sebességnél tapasztaltak?
-Szinek?
-Árak?
-Karcállóság?
Vagy
bármi amiben a témában segíteni tudsz.
Köszönöm
Szép napot mindenkinek!
Talán igy felmegy.
Köszönöm
Jóvanna...a GIF is felmegy...
biztos vagy ebben?
...mert csak JPG formátumot lehet feltölteni...
Már olyan sok? Nem soká itt a tavasz!
Jó reggelit.
--------- Ilyen hideg van!
( ekkora)
Ennyi nem elég tőled...
Boldog Valentin napot minden motorosnak!
hát ez valamiért nem jön össze