Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ez tetszett nagyon!
zx14
Hmmm...vaj'h a zikszikszet ménem rakták ide?
...és milyen szép a műanyagtartály a kormányon... szép modern megoldás... Egyébként anno én is sokat nézegettem a busa előtt...
Ez volt az a moci, amit néztem:
http://www.moto-works.jp/bikes...
régebben is
Bocsi!
Már is régebben írtam:
- Tolni és jobbra-balra döntögetni lényegesen könnyebb volt, mint a Busa, vagy XX. A 600-ason volt ilyen érzés. Nagyon lent lehet a súlypontja.
- Kényelmesebb volt az üléspozíció a vezetőnek is és utasnak is.
- Jobb volt a fék.
- Jobban világított a lámpa (2-2).
- Magas plexivel jobban tereli a menetszelet. /Magic Racing karbon!/ Ilyen turbulenciamentesen a Busánál nem tudtam semmivel sem megoldani/
- Informatívabb volt a műszerfala.

Most ennyi jutott eszembe.
Köszi a választ!
Én is nézegettem már, hogyan lehetne házilag, de se anyagom, se eszközöm hozzá. Most első lépcsőben hétfőn felpolíroztatom a farokidomot, aztán viszem a fóliáshoz. Ártani nem árt! Legalább a fiam nem karistolja végig a lábával az idomot, mint a múltkor.
Aztán még az is lehet, hogy felfújom a pofámat és csinál(tat)ok egy tartót!
Én az enyémet saját kezűleg gyártottam, nem nagyon láttam hozzá sehol!
Álló helyzetben milyen előnyökre tettél szert?
Szia!

Sima Mio c520-as van rajta. Gyárilag lehet hozzá kapni mindenféle tartót meg könyököt stb.
Én nem cifráztam túl. Kétoldali tépőzár a tartókonzolra és 2 gyors kötöző szalag keresztbe azt csumi.

Lefotózom ha szeretnéd.
Sziasztok!

Haya15!
Mivel volt ZZR1400-ed is, pár mondatban összehasonlítanád a Busával, felhasználás szempontjából?
Én ugyan nem motoroztam vele, de álló helyzetben vizsgálgatva sok előnyét fedeztem fel a Kawának.
Te hogy látod?
Hy Biri01!

A GPS a motorodon hagyományos vagy motoros GPS? A tartó konzol honnan származik? Átalakítás nélkül fel lehetett rakni?
... hja...az ő olvasatában mást jelent hogy esett a hó valószínű...
Jó reggelt.
Van egy orosz motoros Minskből (néha küldünk egymásnak motoros e-maileket) a múlt héten azt kérdezte. "Felétek milyen a tél? Láttál-e már havat?
Meg ez is
Ugyanaz!
nekem nem tetszik, ez már rendesen gnóm
igazi kanyarvadász
ilyen is van
sziasztok, szép estét
állat a videó, nagyon ott van
Ne idegeskedjetek!
Ami most leesik, az a nyáron nem fog!

további jo dumcsit
intézetek +5 fokot legalább holnapra....
de 15 sem haragszom meg

hali
Olyan jó nézegetni ezeket a képeket, én máris jobban érzem magam!
Good night Everybody!