Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap teszek fel. A váz nagyon jól sikerült, sehol nem válik fel a fólia, melegben sem. A tükrökön egy kicsit túlnyújtották, és felválik a széle. Gariba újrafóliázták volna a tavaly, jó időben,csak nem értem rá elvinni a vasat.
Tudnál közeli képet küldeni a tükrökről és a vázról?
A váz melegedése miatt nem válik fel a fólia?
30-35e Ft, már nem emlékszem. De én a tükröket és a vázat is, bevonattam karbonfóliával.
Mennyibe volt?
itt tájékozódhatsz a fóliáról:
http://www.paintgard.eu/index....
Uraim! Köszönöm a gyors válaszokat!
A fóliázáson én is gondolkoztam. Lehet ez lesz a legjobb választás. Így nem "csúfitja el" a motorom gyönyörűséges idomait semmi, ha leveszem a táskákat. Bár körülnézek még, hátha találok egy jó kis eltartót valahol.
Én Cameron Adelaide 2 táskát tudtam jóárasítani, ahhoz vannak jópofa széles gumipókok, amiket tudok rendesen rögzíteni, cserébe sok helyen hozzáérnek a csatok a festéshez.
Még egy kérdés! Sima átlátszó fóliát használtál, vagy valami spécit.?
Én a 3M-l fóliáztattam le a két idomot, viszont a "hevedereket" kicseréltem a képen látható gumisra, golyós rögzítéssel. Sokkal gyorsabb és nem kell utánahúzni minden kúton.
Szia Ati!

persze meg van még a gépem szeretem nagyon a vén paripát! Busman csak Busman! Tavasszal jó lenne gurulni veletek majd összehozom! Üdv. Megyek dolgozni.
nem csak a tankra értettem
Tankfóliázás a megoldás és tehetsz rá bármit. Én becsomagoltattam az egész motort.
Sziasztok!
ide is szép napot kivánok!
Sziasztok!
Zizó! Lehet egy kérdésem? A fényképeiden láttam, hogy nyeregtáska van a motorodon, és olyan, mintha lenne alatta egy (el)tartó. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudtál ilyet szerezni, mert én is szeretném az enyémen valamivel megvédeni a festést. Köszi a választ!
Minél többen vagyunk annál jobb. A Horvátországi videóakat szoktam nézegetni, ímádom azokat az útakat, én is minden évben legalább egyszer szoktam arra gurúlni,remélem idén is lesz rá alkalom!
Hát a BMW mint szervíz egy külön világ, tojnak bele, hogy mielöbb megjavitva szeretnéd látni a motort. Nekem ez egy zsákutca volt jól megfizettem a tanulópénzt.
Köszönöm, egyenlőle csak olvasgatok.
Én is örülök, hogy ide találtam. Kb hány akív Hayabusás van?
Szép napot mindenkinek!
Üdv a fórumon!
Üdv a klubban
igen!
Mily ismerös!De idén rádobunk pár lapáttal!