Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt olvasni is rossz, nem még átéli!
És van bőr a pofájukon azt mondani, hogy forszirozottan használod!? Én itt borítottam volna asztalt!
Vajon szerintük mit jelent a forszirozott használat, erre azért kíváncsi lennék!
A kép!
Szerintem ez is ott van!
Sok Boldogságot Kívánunk!
zoo & Kriszta
Helyes helyes
UU

Az elég trééé.
Sokat járok ki : Ausztria, Németek, Olaszok és javarészt (csak hegyek) Bmw Adventure -sekkel és azok nagyon bírják. Most megleptél. Egyébként elgondolkoztam ezen a típuson a futómű meg a fék miatt. De igy
Hát 30000 km 2 év= 4 komplett kuplung fél válltó 1 komplett difi, 2km óra 1 ABS központ és ABS jeladó. Azt mondták forszirozottan használom. Én meg mondtam előtte a Japóknak semmi baja (meg most már utánna se) Igy aztán ment a háztól.
240-től "izzadtságszagú" volt a gyorsulás de jönni menni jól lehetett vele. Még ment!Ime ez vlt a klasszik M9 en http://www.youtube.com/watch?v...
A szine pedig jó ,de a 6000 km az kicsit kevés
Igen én vettem. Az első volt az országban. Amig ment egy jó túramotor volt. Átmeszeltem mert nem tetszett a szine. Aztán 6000km-től jöttek a bajok!
Üdvözlet neked!
Nézegettem a képeidet.

A k1200s a tied volt? Milyen gép?
Hát akkor haza értem!
Van ám.

És ráadásul abba a parkolóba az enyém is állt.
Jó estét mindenkinek! Csak töltögetem fel a hülye videókat és most jöttem rá, hogy van itt egy Haya fórum!
De
Csőváz!

Semmi extra. Sok a meló sok a pé nz
háááát...nem nagyon tolongtok a túrámra jelentkezni...mé?
Én is jó estét kívánok mindenkinek!
szép estét mindenkinek!
Én a készülék tartó bölcsőt (gyári) speedshop-ba
a bölcsőt tartó konzolt pedig Gigatel-nél lőttem.
Bár gondolom ahány ház annyi helyes megoldás.
Jó egészséget, és sok boldogságot!
Homasita!
elég nagy a választék!de ha jobb minöséget veszel,gyárilag van a dobozában!