Sziasztok.
Bocs hogy csak bepofátlankodok ide, de régóta olvasom a fórumot, meg hát a Busa is tetszik...
Sikerült szereznem egy kis benzint, de csak műanyag (marmon)kannába tudtam tenni. Tudom hogy jobb lenne a fém kanna, de nem volt kéznél (hétvégéig nem is lesz).
Az szeretném kérdezni, hogy szerintetek kb mennyi ideig tarthatom benne? Oldani fogja? Ez egy boros marmon kanna.
Köszönöm kérdéseteket, én illetve mi jól vagyunk!
Elvileg még van idő a szülésig (kiírt időpont február 26), de majd kiderül, hogy mikor akar a világra jönni a kis benzintyúk!
hali erröl egy híres komikus,nagyon jól elmagyarázta hogyan is kell életre kelteni a "Biofon" yutyubera latogass el és Boncz Gézától halgasd meg... nagy komikusunktól
A lényeg, hogy az ánuszod körüli szőröket le kell gyantázni jó forró gyantával (de a művelet közben az arcodat folyamatosan figyelje egy kamera, az erről készült filmet ki kell tenned a jutyubra), és az így kissé megdagadt szőrtüszők nagyon könnyeddé fogják tenni a kiáramló szelek útját. A műveletet hetente ismételni kell.
Hmmm...ez hátsó fertájról érkező szél esetében is így lehet? A kimeneti nyilásnál található apró barázdák okoznak turbulenciát, felerősítvén az akkusztikai hatást? (István némi tudományos jellegű szakmai megerősítés jólesne tőled! )
Bocs hogy csak bepofátlankodok ide, de régóta olvasom a fórumot, meg hát a Busa is tetszik...
Sikerült szereznem egy kis benzint, de csak műanyag (marmon)kannába tudtam tenni. Tudom hogy jobb lenne a fém kanna, de nem volt kéznél (hétvégéig nem is lesz).
Az szeretném kérdezni, hogy szerintetek kb mennyi ideig tarthatom benne? Oldani fogja? Ez egy boros marmon kanna.
Köszi.
Köszönöm kérdéseteket, én illetve mi jól vagyunk!
Elvileg még van idő a szülésig (kiírt időpont február 26), de majd kiderül, hogy mikor akar a világra jönni a kis benzintyúk!
hogy vagytok?
Egyébként mindenkinek szép napot!
nagy komikusunktól
multkor érdekelt titeket a filmek
msn en adom az instrukciókat ha még áll az érdeklödés
zooferrari kukac yahooooooo pont comikázeeee
üdv zoo
egyenlőre még nem.....
kárfelmérek...
ez milyen olaj?
az enyémbe is jó lenne?
persze nem mostanában kell még.....