Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ilyen XX-en sose lesz...
Na ne kurvujj máááá!
meg is ölnék valakit,ha ennyi pízért csak 318-at menne a motorom!
A jószerencse, hogy nehogy elcsúszatok a holnapi minuszokban...
Tudod hogy nem szoktam "kurváskodni" se én nekem már sikreült rámennem ezen a télen egy jégfoltra mondanom se kell a végeredményt...
Ezért kisérteni a sorsot... ti tudjátok...
Hali!
vagy leugorhatunk korizni Velenceitóra

No kitart velünk?
Hát készítsd oda nekik azt a 150 tányért oszt had nyalogassák...te meg húzz el motorozni...
Tittelett!
Nagyon köszönöm a szíves invitálást!
De sajnos holnap nagyon komoly,fullos tányérszervízem van 150 Vendégnek.
Remélem,hogy legközelebb ott lehetek!
Mister!
Téged külön várunk!
Szép napot!
Mivel holnapra igen szép időt mondtak , igy azt találtuk ki, hogy gurulnánk egy kicsit a környéken! (pest) Uticél nincs, megyünk amig van kedvünk!
Tehát szeretettel várunk ismét mindenkit!

1, GáborXX
2, Atix
Köszönöm!
Én csak egy utcai aszfaltbetyár, majrécsík vagyok, nekem nem kell ilyen szuper gép, mert nem tudnám kihasználni...
Meg bolondulok attól, hogy ha az ember elkezd valamit egy picit jbbá tenni, akkor annak soha sincs vége. Még ez, még az, és ott vagy hogy belettetél két millát a gépbe, és ha el szeretnéd adni... ..de Te ezt jobban tudod.
Most rendbe lesz rakva a motorom teljesen, egyedűl a futómű az amin még egy picit szeretnék válltoztatni, de csak a beállításon.

Megjött az olaj amit rendeltem, megbízható a cég, és olcsó!
5 millából kihozom neked, ha nem kell komplett Öhlins villa (de a te súlyodra beállított komplett Öhlins belseje lesz a villának, hátul meg TTX rugóstag). Ha kell szólj!
Szia!

Persze én sem gondoltam komolyan, hogy ezt megéri megvenni, kb 16 millió Ft kicsit sok érte....
Kíváncsi vagyok hogy mennyit fognak eladni...
57000 ájróból külömbet tudnék építeni magamnak. ha magam csinálnám beférne akár még a 11000 euróba kerülő levegős Öhlins villa is, nem kellene megelégedni a "sz@r" gyárival. a 280 lóerőt meg nitróval elérni nem nagy szám, ők is így tették. A tankba épített monitorra, meg HUD rendszerre pedig nincs szükségem. Ha szükséges, bővebben is kifejtem, hogy ez mennyiből jönne ki. (mondjuk erről az ABS dologról eddig nem olvastam)
F.István!

Megtaláltam azt a motort, ami talán Neked is tetszene.
Még komplett egyedi ruhát is adnak hozzá...
Csak az lehet a baj, hogy ezen már nem nagyon van mit tuningolni.

http://www.a5.hu/cikkek/72/373...
Jó reggelt!
pityu!itt vagy?a skype-ra nem tudok belépni,valami gond van..
Jó estét Mindenkinek!
Mihailnál!
Tittelett!
Nem értem a világot..........egy kicsit iszok,és itt találom magam?
http://live.arukikata.co.jp/m/...
Közben meg a Youtube-ról meg letöröltek!
Megláttak egy XX-et szerencsétlenek...belehalnak a röhögésbe...
Hát ez naggyon ott van...nézzétek végig...

http://www.sportmotor.hu/motor...
Szia!

Igen, egy vezeték -azt hiszem hogy a generátoré- szét volt csúszva, Menyus megnézte összedugta és már indult is. Most ismét Menyus foglalkozik vele vezérműlánc, meg elektronika, meg talán szelepek. És remélem hogy túl sok más hibát nem talál.