Örülök a véleményednek,ezek szerint nem volt ez rossz vétel.
Nagyon kíváncsi vagyok,milyen hangja lesz a gépnek tőle,még jobban arra hogy (egyelőre)PC nélkül hogy fog viselkedni.
Bódis Powaa!
Egyedül ez a széria ér valamit a Yoshik közül, a többi az csak iparosmunka (egyenes leömlők, amik csak az átmeneteknél tágulnak), de itt szorult egy kis művészet is a dologba (folyamatosan táguló kónuszos leömlők), ennél már nem csak a nevet kell megfizetni, majdnem olyan jó, mint egy Bódis...
Ezt komolyan mondod? A leömlők is azok,kb 4 kg az egész kompletten.
A srác azt mondta,az új ára nem sokkal 500e alatt volt.
Ezek után akkor elhiszem...
cool:Nem,zozi nevetséges fizetést kap a benzinkúton,ahol immár tizedik éve dolgozik,bár öt-hat éve még baromi jó üzletnek számított kutasnak lenni az tény.
Nem apuci elkényeztetett kisfia vagyok,amit fel tudok mutatni azért megdolgoztam,és sokat spóroltam.
Szét szed bárkit,bármit ami a közelünkbe merészkedik!
bárhol ott lapulhat egy:coolrider!
Nagyon kíváncsi vagyok,milyen hangja lesz a gépnek tőle,még jobban arra hogy (egyelőre)PC nélkül hogy fog viselkedni.
Bódis Powaa!
A srác azt mondta,az új ára nem sokkal 500e alatt volt.
Ezek után akkor elhiszem...
cool:Nem,zozi nevetséges fizetést kap a benzinkúton,ahol immár tizedik éve dolgozik,bár öt-hat éve még baromi jó üzletnek számított kutasnak lenni az tény.
Nem apuci elkényeztetett kisfia vagyok,amit fel tudok mutatni azért megdolgoztam,és sokat spóroltam.