Az adott számú kommentemre vártam volna valami kedvező és a jövőre nézve reményekkel kecsegtető interpretációt a részedről... teeee... egyem azt a pörküttszaftos kis libaaprító szívedet!
Ez a típus, még azt hiszem alu segédvázzal van szerelve, érdemes megnézni, mert hajlamos a repedésre, törésre, és nem olcsó kicserélni.
Nekem is eltört...
Érdemes lenne megkérni valakit, aki ért hozzá, hogy menjen el Veled megnézni a motort...
Volt egy pár ilyen busánál probléma: Egyenletlenül járt a motor fix gázálláson, rángatott.
Váltó működése, korábbi sérülések, tákolások, meg az általános állapot, amit minden motornál nézni kell: lánc, féktárcsák, betétek, gumik állapota, ne legyen nagyon csörgős a blokk hangja, hirtelen ennyi jut eszembe.
Kéne!
Alakul,még fejlesztés alatt!
Az Apácai kiadó rendezvénye volt!
Ez a típus, még azt hiszem alu segédvázzal van szerelve, érdemes megnézni, mert hajlamos a repedésre, törésre, és nem olcsó kicserélni.
Nekem is eltört...
Érdemes lenne megkérni valakit, aki ért hozzá, hogy menjen el Veled megnézni a motort...
Volt egy pár ilyen busánál probléma: Egyenletlenül járt a motor fix gázálláson, rángatott.
Tittelett!
Vegyél Hondát!
Nagyon gondolkodom egy 2001-2002 es HAyabusa vételen.
Mint használt motor mire kell vigyázni a vásárlás előtt?
Üdv
Tomi
A kommentekért nem haragszunk meg!
mai gurulás