inkább az utolsó kenetet raknám fel rá. Amúgy meg semmi akadálya, csak egy megfelelő vastagságú, pénzzel tele borítékot is adj hozzá, építek én neked szép motort.
ha lenne motorra annyim, hogy ezt meg tudjam venni, lehet nem gondolkodnék...
...de ép ésszel ennyi pénzből vennék 2,5-ért egy Kawát, a maradék 1,5-2 millát meg vagy elmotoroznám, vagy amilyen hülye vagyok, elkölteném mindenféle Öhlins, Brembo, meg ki tudja miféle csecsebecsékre
Hiába lenne a szíved csücske, sajna az olajat számolatlanul lehet bele önteni, pedig nekem is nagyon tetszik, de sajnos a neten olvasottak kiábrándítóak.
TavaLY KIPRÓBÁLTAM 1UGYAN ILYEN TESZT GÉPET,hát mit ne mondjak szivem csücske lett .Fej idom jól terelte el a menetszelet stiften is ,na ez a k7 en nem volt+.
Fél év múlva kaptam 1 szintén 2003 as töröttet.550ért+80az egyéb sallangok.ja és mivel nem tudtam kivárni a fél évet+hogy egyálltalán kapok blokkot 1kiló val elhoztam 1k7-1000 est pesze újat.Azt kb 10hónapig fizettem és logikus,hogy búkóban tudtam túl adni rajta.tehát még vagy 6kiló.De hát ebből aki nem ért hozzá hasznot nem húz6.Min1 tőrténelem.
mennyibe fájt a helyreállitó műtét a kawán?
mert egyszer én is sikeresen tönkre tettem egy 2006-os busa 2-es fogaskeréksorát,plusz egy-két dolgot még mellette,és az 206ezer volt.
mondjuk az teljesen a saját hülyeségemnek volt köszönhető...
Már csak azért,mert annó én is olcsó Pówer1 eredeti doboz+karton(annak tűnő)jártam miko kipukkant alattam a blokk,és ha az sűrűbb olaj volt akkor pont nem tudott eljutni a 12esek gyenge pontja ként emlegetett 3as hajtókar csapágyhoz.csak ezért kérdeztem.
az jutott eszembe,hogy a nyárra kölcsönadom a mocimat,hátha felbosszantod magad,és felraksz rá egy-két öhlins,meg brembo cuccot!na?
...de ép ésszel ennyi pénzből vennék 2,5-ért egy Kawát, a maradék 1,5-2 millát meg vagy elmotoroznám, vagy amilyen hülye vagyok, elkölteném mindenféle Öhlins, Brembo, meg ki tudja miféle csecsebecsékre
http://www.sportmotor.hu/motor...
mert egyszer én is sikeresen tönkre tettem egy 2006-os busa 2-es fogaskeréksorát,plusz egy-két dolgot még mellette,és az 206ezer volt.
mondjuk az teljesen a saját hülyeségemnek volt köszönhető...
a power1 elég hig ugye...