Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éveken át hazudtunk......
Szal...kedves Kondás barátaim...ez már a vég....ha Fistván barátunk is megnyilatkozott a témában... Mert ha egy busás közülünk bírál egy XX-et az olyan mint a legfelső bíróság...de ha Pesta bátyánk...na az meg ollan mint a köztársasági elnök.... Megvétózhatatlan...
Akkor nyerni fogsz idén...!
20000-et is elmennek 1 gumival
Megfertőztük!
Egy kis háttérinformáció a Busa of the year versenyhez: a tavalyi évben összesen 63 szavazat érkezett a győztesre...
Nem voltam, míg ki nem próbáltam egy XX-et.
Fistván!
Nem voltál te ilyen!
Az a baj a Hayabusával, hogy a rettenetes teljesítményt csuklóból rázza ki, ezért pár hét után már unalmassá válik. Muszáj vele valamit csinálni, hogy érdekes legyen. ellenben az XX... pörög, meg húz mint állat, csak ne nézz le a kilométerórára, mert akkor elakad a lélegzeted, HOGY CSAK ENNYI? ? ?
Igazad van!

Nekem nem kell vakolgatni,meg ilyen hülyeségek,ezek nélkül is elég erős!
Pityusz, te ezt nem értheted, hisz Hondád van
Minek szenvedsz vele,inkább adj le pár kilót és u.a. a végeredmény...
Akkor meg csak ennyit csinálj:
katt ide!
Oké holnap meglátom, bár az az egy kiló nem nagyon izgat a 118-am mellett
végülis nem muszály levakolni, az is elegendő, ha a szerkezetbe bemenő levegőcsőbe egy a belső átmérőnél kicsivel nagyobb üveggolyót (!) raksz. Az ultimativ megoldás viszont az, ha az egész hóbelevancot úgy ahogy van, leveszed és berakod a garázs legmélyére. Ezzel is nyer kb. 1 kiló mínuszt.
igen uram.
Fistván, Őaz?
A szín lehet, hogy ugyanaz, de akkor csak ugyanannyi ideig tartana a road is, mint a power. nekem anno még a sima diablo corsa volt.
Ott az ábra ami mutatja a keveréküket. Ugyan olyan színnel van jelölve rajtuk. Neked a Corsa III birta jól?
Azt hol olvastad, hogy ugyanaz a keverékük. hidd el, hogy nagyon nem ugyanaz. Egy kis tapasztalat: anno, volt a motoromon Pirelli Diablo Corsa, nagyon jól is bírta a strapát, már nem emlékszem, de kb 7-8 ezer kilométer között cseréltem le egy sima Diablo-ra, azt meg 3000 kilométer környékén levettem és odaadtam vmi ismerősömnek, mert olyan szarul tapadt, hogy simán harmadikban egy lightos kicsorsításnál is túlpörgött, ráadásképpen már alig volt rajta minta a sok túlpörgéstől (nem szoktam füstöltetni a gumit) Ilyen nagy nyomatékú motorra nem szabad túragumit tenni. Utcai használatra viszont nekem nagyon tetszett a Pilot Power és a 2CT változata is.
190/50R17,120/70R17
Continental:
Sport Attack 36.000, 26.000
Road Attack 37.000, 26.000
Michelin:
Power One 46.000, 33.000
Pilot Sport 35.000, 25.000
Pilot Road 40.000, 28.000
Pilot Power 43.000, 31.000
Pilot Power 2 CT 45.000, 34.000
Pilot Classic -, 35.000
Pilot Road 2 44.000, 33.000