Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne higyjetek az fistinek!én tudok power1-et 500ft/liter áron,és tuti eredeti!csak le kell engedni az olajcserére váró motoromból.
ugyhogy szóljon akinek kell,és intézem.
Azért az durva!
konkrétan semmit, de az elgondolkodtató, hogy hogyan tudnak egyesek akár 1800 forintért Power 1 racingot árulni, miközben a listaára kb 3800 forint literenként, meg valahol olvastam arról is, hogy 1500-ért üres dobozt is lehet kapni "originálban"
Nem tom konkrétan, majd utánajárok!
Szia Feket :bocs hogy ide tóltam a pofámat csak annyit sznék kérdezni tőled,hogy te mit tudsz erről Castrol hamisításárol ?
Így már más a dolog. Mennyi van belőle?
Egy direkt Mol termékeket forgalmazó boltból tudok, be sem volt árazva, utána számoltak és 2640-et mondtak, de az egyik eladó volt osztálytársam, ő mondta hogy odaagyja 2-ért! Bár ez nem a dynamic, hanem az előző széria!
Madigabi! Szóltam, intézik
Legyek őszinte? én 4100 forintért vettem ilyen olajat, szerintem nincs értelme, bőven elég a 10w-50-es is, csak az a baj, hogy el nem tudom képzelni, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Mol saját online boltjában 1 liter ebből a nedűből annyi, mint amennyit mondtam, te meg 2000-ért tudsz szerezni. Szeretném hinni, hogy ez nem ugyanott készül, ahol a 2000 forintos Castrol fullszintetikus.
Jó lenne ennyiért, de én már félek egy kicsit..., ha a webshopból veszem 3700 ért a 10W-50-est, akkor igaz többet fizetek, de biztos lehetek benne, hogy nem egy sufniban töltögették, és a feketegazdaságot sem támogatom. Tudom sokaknak nem fontos ez, (nekem se nagyon), de főképp a motorom egészsége a legfontosabb, ez csak egy mellékes, de pozitív körülmény.
Persze! -54 Cfok a dermedéspontja
A Jeti racéra készülsz tán
Én meg vídia port
Biri meg vazelint...
Oksa!
Köszi, de én évek óta Valvoline-t használok!
Ha tudok 2-ért akkor kell neked is?
Ahan!
Pizzafutár motorba?
Fistván!
Van-e értelme nekem 5w-60-as olajat raknom a moccba?! Lehet tudnék 2 ezerért!
(Sajnos) nem !
sziasztok!
Gábor nem te ülsz a nézők közt 9.20 nál?
hali mindenkinek!
ezen jót nevettem
szóval akkor a semmi isvalami...nah meg a többi..
Húúúú ez mekkora! ha láttátok már akkor bocs...

http://www.sportmotor.hu/motor...
A mi Urbánunk siheder korában... : http://www.youtube.com/watch?v...