ne higyjetek az fistinek!én tudok power1-et 500ft/liter áron,és tuti eredeti!csak le kell engedni az olajcserére váró motoromból.
ugyhogy szóljon akinek kell,és intézem.
konkrétan semmit, de az elgondolkodtató, hogy hogyan tudnak egyesek akár 1800 forintért Power 1 racingot árulni, miközben a listaára kb 3800 forint literenként, meg valahol olvastam arról is, hogy 1500-ért üres dobozt is lehet kapni "originálban"
Egy direkt Mol termékeket forgalmazó boltból tudok, be sem volt árazva, utána számoltak és 2640-et mondtak, de az egyik eladó volt osztálytársam, ő mondta hogy odaagyja 2-ért! Bár ez nem a dynamic, hanem az előző széria!
Legyek őszinte? én 4100 forintért vettem ilyen olajat, szerintem nincs értelme, bőven elég a 10w-50-es is, csak az a baj, hogy el nem tudom képzelni, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Mol saját online boltjában 1 liter ebből a nedűből annyi, mint amennyit mondtam, te meg 2000-ért tudsz szerezni. Szeretném hinni, hogy ez nem ugyanott készül, ahol a 2000 forintos Castrol fullszintetikus.
Jó lenne ennyiért, de én már félek egy kicsit..., ha a webshopból veszem 3700 ért a 10W-50-est, akkor igaz többet fizetek, de biztos lehetek benne, hogy nem egy sufniban töltögették, és a feketegazdaságot sem támogatom. Tudom sokaknak nem fontos ez, (nekem se nagyon), de főképp a motorom egészsége a legfontosabb, ez csak egy mellékes, de pozitív körülmény.
ugyhogy szóljon akinek kell,és intézem.