Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az M3 6000km-es korában 7 szál drót látszott ki belőle
Na, én meg a Qualifier RR-t nézegettem, mert azt mesélték róla, hogy igen csak jó gumma...
Aztán volt egy jó lehetőségem, és vettem egy garnitúra Michelin Pilot Powert.
Zolibácsi! 3000 kilcsi alatt bőven kockás lesz a gumád. Hiába jó a két széle akkor már. Nem?
Jaj ne csináld már, hogy csa 3000 km-t mész el egy új gumi val!
De akkor slickkel mennyit mész el 1000 Km-t?
Igen Qualifier RR. De ez a sima verzió, nem a fullos. El is felejtettem, hogy ezen is Dunlop van.... Diablo Corsa III-al nem ment senki? Nem hiszem, hogy csak 2-3 fajtával mentetek, vagytok annyian hogy...
Dunlop Sportmax Qualifier vagy mi. Nem vagyok elragadtatva tőle, de 15 foknál melegebben és szerpentinen még nem voltam vele.
Egy kis túra,egy kis pálya Tudod
Na ne!
De hol mentél vele?
És Hogy?
Amikor azt kérdezi valaki, hogy mennyit megy el egy gumi, gondolom normál használatra gondol.
A képeken Aprilián milyen gumi van?
Dunlopból még csak D208 volt, de nekem szar volt. Még a 600as Fazeren is csúszott. De a D Roadsmart meg a Qualifier II-őt dicsérik....
Ez világreord
3000 nél többet sohsa semmivel sem sikerült még menni
Ha szabad én visszakédeznék, hogy Neked milyen tapasztalataid vannak a Dunlopról?
Nekem a Hayabusán a Michelin Pilot Sport 6000 Km-t bírt, a Metzeler M3 Közel 8000 Km-t.
Zokniban lábatmosni nem szeretem
Peti... én úúútálom a gumit... bár több km-t lenyomtam már gumival...de...
Milyen tapasztalatitok vannak gumikkal? Milyenekkel mentetek már és hány km-t bírtak? Köszi
Fekete fejidom okés, oldalidom nincs fekete.
Sziasztok!
Nekem piros fekete kéne
Helló Gábor Bátyám,

Köszönöm, és BUÉK!
Látom végre sikerült regisztrálni.
Aha!
Dejóóóók vagyunk
Üdv!

tudom nem ide tartozik de, itt többen láthatják.

a januári Wild magazinban rögtön az első oldalt van egy videos sztori a motorosokról. Arról tudtok valamit?
Király Tán beszélgetsz vele