Önmagában a power commander nem ad értékelhető teljesítménytöbbletet, csak arra kell, ha mondjuk raktál a motorodra kipufogórendszert, sportlégszűrőt, vagy komolyabban beletúrtak a blokkba, beállítja a megfelelő levegő-üzemanyag arányt. Ez utóbbi esetben viszont nélkülözhetetlen, akár komoly motorkárok is keletkezhetnek a hiányában (nyilván nem egy slip-on v komplett kipufogó cserére gondoltam). A beállítással kapcsolatban Ago-t érdemes keresni.
Miért adnád el az R1-edet? (Coolridertől hallottam)
sziasztok ...egy kérdés power comm mennyi horset csalogat ki a busából? és ki állítja be a térképet?ha tud valaki valami hasznos infót akkor azt megköszönném....
Hát...
A lényeg hogy nem az embereddel csináltatom, mert akkor nem vállalnának garit a PC-s beállitásra. De sokat segitettél, KÖSZÖNÖM! Egyépként azt mondta a szaki, hogy csinálhatnak vele bármit is. De sosem érek utól vele egy busát. Node majd meglátjuk.....
Ti aztán tudjátok ,hogy kell elvenni az ember kedvét korán reggel....
Örülök Menyus hogy nem dolgozol, tessék pihizni is néha, a csajok hogy vannak?
Nem kommentálom Atix!
Miért adnád el az R1-edet? (Coolridertől hallottam)
A lényeg hogy nem az embereddel csináltatom, mert akkor nem vállalnának garit a PC-s beállitásra. De sokat segitettél, KÖSZÖNÖM! Egyépként azt mondta a szaki, hogy csinálhatnak vele bármit is. De sosem érek utól vele egy busát. Node majd meglátjuk.....