Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig beküldhetnéd! Nemzetközi színonalú a gép!
ne bénázz!aki mer az nyer!aki vár,az meg maszturbál!
(Ha szerényen megjegyezhetem: felcsapjátok az e-havi számot akkor a túra leírásban bratayókámmal és a Dl-el is találkozhattok amit annyit fikáztatok anno! )
Nem reklámozom, mert még rámszáll az APEH
ez a szabó henrik,freon,bereczky tomi,(ex superbike-os brigád uj ujsága.F ISTI!küld be a motorod légyszives!

Üzenet a FASTRIDE magazin minden tagjának

Kedves Mindenki!
Elindítottuk a YourRide rovatot a magazinban, ahol olvasóink bringáit mutatjuk be. Lehet bármilyen gép, bármilyen tuningoltsági fokkal, mindent beteszünk.
A bekerülés feltétele:
küldjetek legalább egy jó minőségű képet (lehetőleg minél nagyobbat), és írjatok pár sort a gépről (mióta van meg, módosítások, miért vagy miért nem szereted, stb.)...

Jelentkezni a levelek@fastride.hu címen tudtok, tárgynak írjátok be:
YourRide!
(olvasói levelet ugyanerre a címre tudtok küldeni)

Köszönettel és üdvözlettel:
FastRide csapat

Látogassa meg a FASTRIDE magazin-t a : http://fastride.hu-n

--
A FASTRIDE magazin-n keresztül beérkező e-mailek korlátozásához, kövesse az alábbi linket:
http://fastride.hu/profiles/pr...
egyszer mindenki meghal barátom!a kérdés nem az,hogy hibáztak-e,hanem,hogy emlékszik-e valaki rájuk!és itt nem a családra gondolok.
Juhász Karcsi?
coolrider
Akik már meghaltak, azok mind hibáztak!
Az élők közül, csak a Szabó ll. maradt!
persze!egy TURBÓ SZETTET,az ámerikai baszoddekurvagyorsleszamotorod gmbh felejánlásával...
lehet nyerni is valamit?
ejnye!több komolyságot!majd elmondom mire megy ki az egész.
ne kérdezz,ird a véleményed!
A legnagyobb az tuti, hogy Moshe barátom. 190 cm, 130 kg saját bevallása szerint.
várom a véleményeket.türelmesen...
Szabó ll László!
Drapál?
ezt az élettelen vidéket!feldobok egy témát,mert kiváncsi vagyok,hogy valakinek eszébe jut-e az az ember,aki szerintem a legnagyobb versenyző kis hazánkban.szóval:szerintetek ki a leg...leg..motorversenyző magy.o.-on?nincsenek kritériumok,de csak komoly emberekről lehet szó!kezdjétek!
szép napot mindenkinek!
Hát ez egy jó kérdés, megpróbálom lefotózni ezen a héten amikor viszem eredetvizsgára.

Ja, amúgy morning!
Hi Zozo!
Mikor láthtjuk?
vagy egy kicsit többért...
asszem félmilla körül..
Szia!
Én meg azt hittem, hogy valami tuti Hayabusát vettek, amikor azt irta, hogy milyen jó vele menni.
Mennyiért vették?
Jó estét Mindenkinek!