(Ha szerényen megjegyezhetem: felcsapjátok az e-havi számot akkor a túra leírásban bratayókámmal és a Dl-el is találkozhattok amit annyit fikáztatok anno! )
ez a szabó henrik,freon,bereczky tomi,(ex superbike-os brigád uj ujsága.F ISTI!küld be a motorod légyszives!
Üzenet a FASTRIDE magazin minden tagjának
Kedves Mindenki!
Elindítottuk a YourRide rovatot a magazinban, ahol olvasóink bringáit mutatjuk be. Lehet bármilyen gép, bármilyen tuningoltsági fokkal, mindent beteszünk.
A bekerülés feltétele:
küldjetek legalább egy jó minőségű képet (lehetőleg minél nagyobbat), és írjatok pár sort a gépről (mióta van meg, módosítások, miért vagy miért nem szereted, stb.)...
Jelentkezni a levelek@fastride.hu címen tudtok, tárgynak írjátok be:
YourRide!
(olvasói levelet ugyanerre a címre tudtok küldeni)
ezt az élettelen vidéket!feldobok egy témát,mert kiváncsi vagyok,hogy valakinek eszébe jut-e az az ember,aki szerintem a legnagyobb versenyző kis hazánkban.szóval:szerintetek ki a leg...leg..motorversenyző magy.o.-on?nincsenek kritériumok,de csak komoly emberekről lehet szó!kezdjétek!
Üzenet a FASTRIDE magazin minden tagjának
Kedves Mindenki!
Elindítottuk a YourRide rovatot a magazinban, ahol olvasóink bringáit mutatjuk be. Lehet bármilyen gép, bármilyen tuningoltsági fokkal, mindent beteszünk.
A bekerülés feltétele:
küldjetek legalább egy jó minőségű képet (lehetőleg minél nagyobbat), és írjatok pár sort a gépről (mióta van meg, módosítások, miért vagy miért nem szereted, stb.)...
Jelentkezni a levelek@fastride.hu címen tudtok, tárgynak írjátok be:
YourRide!
(olvasói levelet ugyanerre a címre tudtok küldeni)
Köszönettel és üdvözlettel:
FastRide csapat
Látogassa meg a FASTRIDE magazin-t a : http://fastride.hu-n
--
A FASTRIDE magazin-n keresztül beérkező e-mailek korlátozásához, kövesse az alábbi linket:
http://fastride.hu/profiles/pr...
Akik már meghaltak, azok mind hibáztak!
Az élők közül, csak a Szabó ll. maradt!
Ja, amúgy morning!
Mikor láthtjuk?
Én meg azt hittem, hogy valami tuti Hayabusát vettek, amikor azt irta, hogy milyen jó vele menni.
Mennyiért vették?