Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon finom kis "cuccra" lelltünk a barátommal!
Be fogsz szarni ha meglátod!
Csak várnod kell vele tavaszig!
na tessék.. ugye megmondtam..
én most értem haza a nagy motorozásból...
Akkor meg a kurva nénikéjüket.. én má napok óta nem ültem a vason... elvonási tüneteim vannak... konkrétan viszket a picsám...
szeva!hát én nem tom.lehet,hogy még nem, értek haza a nagy motorozásból..nem?
Na Morgen....

Hallod ciánoztak itt?
dögvész van itt?
igen olcsón új, dobozos gear2deash eladó......árat privátban....
Sajnos ez nem az az időszak!
Most már ideje lenne lefeküdni Zozinyo!
Szép jó estét mindenkinek!
Még az is előfordulhat. Vedd le az első ülést, és meglátod.
MA elhagytam két fenyőfát az út mellett... de ezek a gazok előbbb utóbb utolérnek.... itt a karácsony a nyakunkon...
szép estét mindenkinek!
Szép Estét Mindenkinek!
Szia
Jó estét Mindenkinek!
Köszönöm még egyszer! Sajnos a műszaki dolgokhoz nem(sem ) értek annyira.
Ezért még egyetlen kérdésem lenne. Bár lehet hogy hülyeség. Most jutott eszembe hogy nem lehet hogy a kiváló Mo. i utaknak köszönhetően kirázódott, kilazult az aksi csavar? Vagy ez nem okozhat ilyet?
Akkor ez a tipp is kilőve. Bár ettől még lehet, hogy az akku ment tönkre. Mióta Kínában gyártják a Yuasát is, minden elépzelhető. Ha autóakkuval beindul, akkor szerintem tönkrement az akksid. Azért figyeld meg, hogy hidegen könnyen forgatja-e az önindító a motort. Ami tüneteket leírtál, az tipikusan áramhiányra utal. Nekem volt olyan, hogy bár az önindító forgatta a motort, de mégsem indult be, mert a szikraképzéshez már nem maradt ereje az akksinak. közben persze a műszerfalon a mutatók oda vissza cikáztak, nullázódott minden, stb.
Yuasa akksi, bár utólag lett vásárolva. Kb 1/2 1 éve.
Milyen akkumulátor van benne és mennyi idős az akksi? Gyári Yuasa vagy valami utángyártott?
De kb a 6 ik után van ez. De eddig nem volt ilyen. Esetleg tipp hogy miért eshet le a fesz?