sok a földmunka.és reggeltől ásni,betonozni,meg ilyen buziságok eléggé elintézik az embert a nap végére.örülök,hogy élek.
viszont jövőre sokat kéne a ringre menni.pláne,hogy idén egyszer sem voltam.mit szólsz?megyünk?
Na végre megjön az eszed a végére. Te ne írkálj az LFP-be én meg nem írkálok neked máshová. Mi meg majd rendezzük amit akarunk. Mert nem foglak elfelejteni jane.
nincs mit bizonygatnom.ott vannak a vidik ott van a br oldal ott van a mylaps oldal-be lehet nevezni neked is OB-ra DT-re és lehet jobbat csinálni gyalázkodhatsz,de asszonykámat hagyd ki a mocskolódásodból.nem mondhatod hogy nem kértem szépen.szerintem sokkal 1xűbb ha te nem szólsz hozzám nem követsz topikról topikra és akkor nem konfrontálódunk
Jaj jane. Azt hiszed ez zavar engem? Ha pedig lenne egy kis önbecsülésed akkor már itt lennél nálam. De az önbecsülésben, becsületben és jellemben hiányosságokat szenvedsz jane. Nem nekem kellett hazudnom olyan időt amilyet sosem mentem ahoz, hogy úgy érezzem valaki vagyok. Motortolvaj és autótolvaj jane. Szégyelhetnéd magad ha lenne egy kicsi kis önérzet benned.
Várlak.
Én csak annyit kérek,hogy ne itten dúljon a háborútok,amit én nem értek,de nincs is közöm hozzá...tudom!
De ettől függetlenül én nem török pálcát senki felett amíg nem tesz nekem keresztbe!
Uff!
viszont jövőre sokat kéne a ringre menni.pláne,hogy idén egyszer sem voltam.mit szólsz?megyünk?