végül is igazad van!szerintem a bitter a legkirályabb!pályamenők ide,vagy oda,ott kell a legtökösebbnek lenni!és szerintem méltatlan,hogy kevés szó esik róla!
ugyhogy mostantól csupa nagybetűvel irom a nevét:BITTER SANYI
13X magyar bajnok, argentin bajnok, páros világbajnokságon Tihanyi Subival döntős.....ja....és nincs fék, nincs váltó,.....de nagyon gyorsan 100-al mennek egy palánk mellett
Cool! Az hogy szerinted ki a leg-leg az a te magánügyed, bennünket megkérdeztél mi válaszoltunk, innentől olyan a dolog, mintha gondolnék egy számra, te meg nem találod ki!
ezt az élettelen vidéket!feldobok egy témát,mert kiváncsi vagyok,hogy valakinek eszébe jut-e az az ember,aki szerintem a legnagyobb versenyző kis hazánkban.szóval:szerintetek ki a leg...leg..motorversenyző magy.o.-on?nincsenek kritériumok,de csak komoly emberekről lehet szó!kezdjétek!
Ezért nem érdemes otthon ülni
A mostani motorrevünek van olyan különkiadása amiben Bitter-nek van onboard felvétele a Man-ről, ha érdekel akkor ajánlom vedd meg!
Sajnos kis hazánkban nem sokan tudnak a csúcsra érni, elsősorban szponzorhiány miatt!
ugyhogy mostantól csupa nagybetűvel irom a nevét:BITTER SANYI