Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, megfogom próbálni.
Pénteken mentem vele egy 500 km t nem volt semmi gond, de a garázs előtt leállt. Utána már nem sikerült beindítani, gondoltam elege van De ma megint megpróbáltam és az első próbálkozásnál hallatszik hogy még próbálkozik az önindító, de kb 6 próba után már csak kattan egyet kialszik majd "felgyullad" minden fény de nem történik semmi. Tolhatom a szervízbe...
Ha indítás közben ha nagyon le esik a feszültség, akkor nullázódik az óra.
Indítás közben nem szokott a műszer olyat csinálni mint amikor ráadod a gujtást?
Sztem akku probléma. Vagy szorul az önindító és emiatt túl sok áramot próbál felvenni az akkumulátorból. Próbáld egy autó akksijáról bebikázni, ha úgy sem indul, akkor lehet gondolkodni tovább.
Várd meg Feket663 vagy Zmenyus jelentkezését, ők vannak otthon a 2003-as évjáratban.
Ebben van némi igazság Suzuki GSX 1300 R Hayabusa 2003 kiadás :)

És mindjárt pótolom a hiányosságom
Ha ki lenne töltve az adatlapod, közelebb lennénk a motorod típusához
Jó estét Mindenkinek!

Valakinek nincs véletlenül ötlete, hogy a motor miért állítja alapba vissza az órát, illetve kilométerórát magától? Még egy kisebb hiba jelenség van, hogy nem indul el a motor... De azt azért nem kérdezem hogy miért...
Ok de szolok ugy is elötte..
Gyere csak Gabyca általában itthon van
Csöváz

Lehet.hogy visszatrappolok az mz-vel valamikor mostanában mert jön a tré idő és nem akarom hó alatt látni.
Akkor még megvan vagy inkább
Én is most értem haza.
Király volt, valóban jobb ilyenkor menni, a plexit sem kell takarítani a bogaraktól!

Voltam Kékestetőn mécsest gyujtani az elhunyt motorosok emlékére.
Hazaértem! Nagyon jó az idő a motorozásra! Hihhetetlen mennyivel jobban mennek ilyen hűvösbe a motorok, lehet neki nyelezni rendesen!
Csak fél óránként meg kell állni megmelegíteni a kezedet a kipuffogón és megtörni a ráfagyott párát az ülésen!

Ja és ne felejts el minden benzinkúton inni egy jager mestert!
(attól lesz csak igazán vidám az út! )
Moci megvan még
Igen!
Szégyenlem is magam .
Igazából nem! De ha beesik rá 1 vevő, akkor eladom.
Szewa!
Mi ujság a moccal? Árulod még?
Szia Maci.
Én köcce! A te bulid vólt!
Jó napot Mindenkinek!
Jó volt tegnap!Köcce!
Jól vagy?