Kavicsos!
Szerintem Te súlyosabban hülye vagy mint én!
Azért nem fogom ezt a típusú "stresszoldást"végig csinálni,mert attól félek,hogy olyan kopasz,nyakigláb hülegyerök leszek,mint Te!
Jól hangzik, de tendálódok máshogy...
Addig is maradtam kíváló tisztelettel Mr!
Végy egy csipetnyi (1L) jóminőségű skót Whiskyt, és jól öblítsd át magad vele. Közben egy kivajazott tepsibe önts fehérrumot, majd óvatosan told le a gatyád. Kend be fokhagymakrémmel a farhúsod. Ezután ülj bele a tepsibe. Erős UV fény világítás mellett 1 órát pácolódj. A kellő hatás érdekében néhány korsó barnasörrel locsold közben a beleidet. Ha letelt az 1 óra végy egy 80fokos vízfürdőt és közben végezz önkielégítést. Ha a procedúra hatására még mindig rendezetlen marad a vegetatív idegrendszer egyensúlya, akkor keresd meg Lenint.
Tittelett!
Zoli!
ELNÉZÉST!
De nekem az jött le,hogy nem írtam fel több mint 2 hétig,és ahogy beírtam Crazynek,te nyomtál egy ilyen képet.....elgondolkodtam,és ez volt az első érzésem,benyomásom...
Szerintem szimplán üldözési mániám van már...,vagy nem...de az biztos....
Szerintem Te súlyosabban hülye vagy mint én!
Azért nem fogom ezt a típusú "stresszoldást"végig csinálni,mert attól félek,hogy olyan kopasz,nyakigláb hülegyerök leszek,mint Te!
Jól hangzik, de tendálódok máshogy...
Addig is maradtam kíváló tisztelettel Mr!
1000 éve
Végy egy csipetnyi (1L) jóminőségű skót Whiskyt, és jól öblítsd át magad vele. Közben egy kivajazott tepsibe önts fehérrumot, majd óvatosan told le a gatyád. Kend be fokhagymakrémmel a farhúsod. Ezután ülj bele a tepsibe. Erős UV fény világítás mellett 1 órát pácolódj. A kellő hatás érdekében néhány korsó barnasörrel locsold közben a beleidet. Ha letelt az 1 óra végy egy 80fokos vízfürdőt és közben végezz önkielégítést. Ha a procedúra hatására még mindig rendezetlen marad a vegetatív idegrendszer egyensúlya, akkor keresd meg Lenint.
Hajrá Fiuk!
Zoli!
ELNÉZÉST!
De nekem az jött le,hogy nem írtam fel több mint 2 hétig,és ahogy beírtam Crazynek,te nyomtál egy ilyen képet.....elgondolkodtam,és ez volt az első érzésem,benyomásom...
Szerintem szimplán üldözési mániám van már...,vagy nem...de az biztos....
Örülök, hogy újra él a fórum!
Most őszintén Te jól vagy?
Ki a fészkes fene akar itt bárkivel piszkálódni!
Ez vicces kép ami a sertésinfluenzát cikizi ki!
Ha Neked szántam volna, akkor nem rakom fel az XX fórumra.
Ez már tulzás volt Mister....
Szerintem Biztos NEM neked szánta.
Jó hogy ujból itt.
Gondolkozz a pofátlanság helyett!
....ha nekem szántad Zoli!?
Lenyelte a gyerek vagy mi
Be kéne kapcsolnod a telefonodat!
Te tényleg tudsz valamit
( )