Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sose láttam nála hajót. Motort annál többet!
ha 5000-ért tudsz, csörögj már rám / amit használok, annak 12000körül van az ára....de igy néz ki ha készen van
egy kis hajóépités csodákat tesz.
tud a csávó.
akkor ok!kell!a karbonnak egyébként ugy 5000ft-ba kerül négyzetmétere.csak az anyagnak.de feltenni szépen..na az a tudomány!
Persze. 1m2 kb 1,5 milla. Gondoltam, hogy még az oldaltámaszt is bevonatom
naggyon fasza!elérhető árakon?
Jó sok eszed van...
Szóval Gábor Úr szénszálas anyagokkal foglalkozik. Most tervezzük, hogy egy ilyen projektet csináljunk: http://www.carbondryjapan.com/...
vazze,most feltettem a mailboxomat?
Pisti mondod te, vagy titkolózzunk?
Ezt csak a Tiszántúliak értik.
ez meg milyen titkos beszéd?
feket663......más....kuncsiztam egy ap....lia féllengőkart, és azt bevonom egy darabon.....cimbid lát/hat/ja majd, hogy mire gondoltam
Ez van...
baszod!nem tudom abbahagyni a röhögést!kibaszott nagy dumák!
nemá....nem megy 300fölött a bringa?....nem hiszem el....
köszi!
Belőlem már kihalt a versenyszellem.
ez kurva nagy fisti!én szerintem ha ilyeneket mondanának nekem mindjárt kihivnám egy versenyre a motor a tét alapon.aztán ha bebukta,még jol gyomron is rúgnám a nagy pofájáért.de ezek a dumák amiket lenyomnak nagyon kemények!
mondjuk rákattintasz a villáskulcsra jobb szélen, utána a motorháztető alatt fűlre, és ott ha lejjebb görgeted, akkor ott lesz a cookiek kezelése.
én lassan megyek,mégis retkes.főleg a felni lesz hamar olyan.pityu!hogyan kell engedélyezni a cookiekat a gépemen?
Nekem az a titkos tippem, hogy lassan kell motorozni, akkor nem koszolódik.
az igaz!tényleg nagyon szép!pláne az enyémhez képest!te zoli!hogyan lehet az,hogy a te mocidon szinte egy porszem sincs,az enyém meg feszt retkes még akkor is,ha egy fél orája mostam le?van valami titkos szered!tuti!tudnom kell a nevét!